Χωρίσατε αλλά τον θέλεις πίσω; 5 αλάνθαστες και δοκιμασμένες κινήσεις που σίγουρα θα αποδώσουν

Χωρίσατε αλλά τον θέλεις πίσω; 5 αλάνθαστες και δοκιμασμένες κινήσεις που σίγουρα θα αποδώσουν

Χωρίσατε αλλά τον θέλεις πίσω; 5 αλάνθαστες και δοκιμασμένες κινήσεις που σίγουρα θα αποδώσουν

Όλα τα ωραία τελειώνουν, και κάπως έτσι έλαβε τέλος και η σχέση σας. Εσύ δεν ήθελες, αλλά αυτός πιέστηκε, ξενέρωσε, ίσως γνώρισε και άλλη. Ποιος ξέρει; Σημασία έχει φίλη μου, ότι εσύ δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν και σε καμία περίπτωση δεν ήθελες τα πράγματα να έρθουν έτσι. Τίμιο και ειλικρινές. Όμως εδώ δεν είμαστε για να συζητήσουμε τη θλίψη σου, αλλά για να σου δώσουμε λύσεις. Και οι λύσεις είναι απλές, δοκιμασμένες και σίγουρα αποτελεσματικές. Άσε ό, τι κάνεις, και συγκεντρώσου στα παρακάτω.

Εξαφανίσου!!!

Μόνο έτσι θα ταραχτεί. Όταν στέλνεις καθημερινά μηνύματα, ζητώντας του να βρεθείτε ή ακόμα και να ξανασκεφτεί το χωρισμό σας, όχι μόνο του φαίνεσαι… needy (ελληνιστί ζήτουλας, sorry) αλλά και πάρα πολύ δεδομένη. Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι απλώς να εξαφανιστείς. Ούτε μηνύματα, ούτε τηλέφωνα, ούτε καν like στο Instagram και το Facebook. ΤΙΠΟΤΑ. Στοίχημα ότι σε μία, άντε βαριά δύο εβδομάδες, θα κάνει comeback και θα επικοινωνήσει αυτός; Βέβαια τώρα χρειάζεσαι προσοχή. Επικοινωνεί από ενδιαφέρον ή γιατί αναρωτιέται πού χάθηκε το… σκυλάκι του;

Απασχολήσου!!! Το χειρότερο που έχεις να κάνεις, αμέσως μετά από του να του στέλνεις ασταμάτητα μηνύματα, είναι να κάθεσαι στο σπίτι και να κλαις. Ναι, η ζωή σου ήρθε τούμπα και ναι σου λείπει. Να σου θυμίσω όμως ότι κανένας δεν πέθανε από έρωτα-εκτός ίσως από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα ok- και όλοι, εύκολα ή και πιο δύσκολα έναν χωρισμό τον ξεπερνούν. Λοιπόν σήκω, βγες από το σπίτι και κάνε πράγματα που σου αρέσουν και σε γεμίζουν. Μόνο αν έχεις έντονο πρόγραμμα και ενδιαφέροντα θα αποφύγεις τις… μαύρες σκέψεις. Εξάλλου, ως γνωστόν, ό, τι κινείται είναι υγιές και καθαρό. Ο βάλτος μένει ακίνητος. Θέλεις να είσαι ένας βάλτος;

Σε περίπτωση που αυτός εμφανιστεί… Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που έλεγε και πολύ πολύ παλιά ο Σάκης ο Ρουβάς. Εσύ παρέμεινες βράχος και δεν έσπασες. Το έκανε όμως εκείνος. Ένα πράγμα θα σου πω: Σε περίπτωση που είναι κάτι σε στυλ «Μου λείπεις» μην απαντήσεις. Δύσκολο αλλά αποδοτικό. Θα ξαναστείλει… Και θα ξαναστείλει… Σε περίπτωση που είναι κάτι πιο επείγον και ίσως σοβαρό, απάντησέ του τυπικά στην ερώτηση, και μην ρωτήσεις απολύτως τίποτα!!! Και σε αυτή την περίπτωση… Θα ξαναστείλει…!

Και αν τον συναντήσεις τυχαία; Και προφανώς εννοώ εντελώς τυχαία γιατί δεν είμαστε και τίποτα τρελές stalkers. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να είσαι ευδιάθετη και φιλική, να συζητήσεις μαζί του κανένα 5λεπτο-άντε με το ζόρι 10λεπτο- να τον χαιρετήσεις και να φύγεις. Πίστεψέ με, το χειρότερό του, είναι να σε βλέπει ευτυχισμένη.

v

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *