Χωρισμός – σοκ στην οικογένεια του David Beckham

Χωρισμός – σοκ στην οικογένεια του David Beckham

Χωρισμός – σοκ στην οικογένεια του David Beckham

Μπορεί τα δημοσιεύματα εδώ και χρόνια να μιλούν για το πιθανό διαζύγιο του David Beckham και της Victoria Beckham όμως αυτή τη φορά, ο χωρισμός στην οικογένεια Beckham είναι μια πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, έχουμε έναν αναπάντεχο χωρισμό και αυτό δεν είναι αστείο. Και μην πάει το μυαλό σου στη Victoria, μιας και αυτή που χώρισε είναι η μικρότερη αδερφή του David Beckham, Joanne.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Victoria Beckham έδωσε την απάντησή της, στις φήμες περί χωρισμού με τον David

Η Joanne που έγινε μαμά το Δεκέμβριο φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κορούλα της Peggy, καρπό του έρωτά της με τον παίκτη ριάλιτι Kris Donnelly, φαίνεται πως δεν μιλάει καν με τον πατέρα του παιδιού της.

Η Joanne, κομμώτρια στο επάγγελμα μένει χώρια από τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της και έχει αφοσιωθεί στην κόρη της. Η αδερφή του Beckham σταμάτησε να ακολουθεί τον Donelly και στα κοινωνικά δίκτυα ενώ οι φωτογραφίες της με την μικρή και τον Kris παραμένουν στο προφίλ της στο Instagram.

Η 35χρονη Joanne είναι η νεότερη από τα αδέρφια Beckham ενώ ο David έχει μία ακόμα αδερφή, τη μεγαλύτερη κατά δύο χρόνια Lyanne.

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *