Χριστίνα Κυριάκου: «Θα έκανα γυμνό. Νιώθω πολύ ωραία με το σώμα μου…»

Χριστίνα Κυριάκου: «Θα έκανα γυμνό. Νιώθω πολύ ωραία με το σώμα μου…»

Χριστίνα Κυριάκου: «Θα έκανα γυμνό. Νιώθω πολύ ωραία με το σώμα μου…»

Η Χριστίνα Κυριάκου είναι από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες της κυπριακής showbiz, αφού ξεχωρίζει τόσο για το υποκριτικό ταλέντο της, όσο και για τις φωνητικές ικανότητές της.

Στο ελληνικό κοινό συστήθηκε για πρώτη φορά τον περσινό χειμώνα μέσα από τη συμμετοχή της στο Voice και την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Φέτος, την απολαμβάνουμε καθημερινά στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ», όπου υποδύεται τη δημοσιογράφο.

Η εντυπωσιακή Χριστίνα μίλησε στο TV Έθνος για την εμπειρία της στο τάλεντ σόου, για το όνειρο της και για το αν θα έκανε αισθησιακή ή ακόμη και γυμνή φωτογράφιση.

Σας είχαμε δει πρόσφατα και στο «The Voice». Τι αποκομίσατε από τη συμμετοχή σας στο τάλεντ σόου; Πως ήταν η συνεργασία σας με τον Σάκη Ρουβά; Θα ξαναπηγαίνατε;

«Αποκόμισα και κέρδισα πάρα πολλά. Φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, προβολή, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Με τον Σάκη Ρουβά είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και κρατάω την αύρα αυτού του καλλιτέχνη, που είναι μοναδική. Οσο για το αν θα ξαναπήγαινα, ναι βέβαια, αλλά σε μια άλλη χώρα τώρα πια».

Τι θα απαντούσατε σε μια πρόταση για αισθησιακή ή ακόμη και γυμνή φωτογράφιση;
«Αν είναι κάτι που θα υπήρχε σοβαρός λόγος και σκοπός να το κάνω, όπως να ευαισθητοποιήσω ανθρώπους ή γυναίκες για θέματα υγείας ή καλλιτεχνικά, θα το έκανα. Νιώθω πολύ ωραία με το σώμα μου και το αγαπώ».

Στον λογαριασμό σας στο Instagram, αναφέρετε χαρακτηριστικά ότι «…ονειρευόμαστε μέχρι το όνειρα μας να πραγματοποιηθούν». Εσάς το δικό σας όνειρο ποιο είναι;
«Το όνειρο μου το κρατάω για μένα γιατί το θεωρώ μια πολύ προσωπική συμφωνία με τον εαυτό μου. Οταν το πετύχω τότε θα μπορώ να το πω», λέει στο TV Έθνος.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *