Χριστίνα Μπόμπα: Aποκαλύπτει λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για τον γάμο της

Χριστίνα Μπόμπα: Aποκαλύπτει λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για τον γάμο της

Χριστίνα Μπόμπα: Aποκαλύπτει λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για τον γάμο της
Φωτογραφία: Στέφανος Παπαδόπουλος (Olive Media)

H Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει να δώσει στο «Omikron» την τελευταία συνέντευξη πριν αλλάξει ζωή και γίνει -και τυπικά- «η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη».

Το πανέμορφο και δημιουργικό κορίτσι μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για την παιδική της ηλικία, για τα σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη και για τους στόχους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με νυφική ανθοδέσμη, δυο μέρες πριν τον γάμο

Μεταξύ άλλων η Χριστίνα αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον γάμο της που θα γίνει το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου. Γιατί το ζευγάρι επέλεξε τη Σίφνο για τον γάμο του και τι νυφικό θα φορέσει;

Γιατί διαλέξατε τη Σίφνο για να γίνει ο γάμος σας; Σε επηρέασε η… κουμπάρα;
Ναι, εννοείται! (χαμογελάει). Η Μαρίνα (σ.σ Βερνίκου) και ο Μίλτος (σ.σ Καμπουρίδης) ήταν ο βασικός λόγος που διαλέξαμε τη Σίφνο. Θέλαμε νησί από την αρχή και σκεφτόμασταν διάφορες εναλλακτικές, αλλά όταν τους το είπαμε μας πρότειναν τη Σίφνο. Δε χρειάστηκε πολύ για να μας πείσουν, αφού το μέρος είναι μαγικό!

Οι περισσότερες πάντως μέλλουσες νύφες με τις οποίες μιλάω χαρακτηρίζουν το γάμο τους ως «ένα ωραίο πάρτυ με φίλους». Έτσι τον αντιλαμβάνεσαι κι εσύ;
Και έτσι! Σίγουρα θα παρτάρουμε πολύ και θα περάσουμε τέλεια! Αλλά, όσο περνάει ο καιρός, αισθάνομαι πως ο γάμος θα μας ενώσει ακόμα περισσότερο.

Τι νυφικό θα φορέσεις; Ή θα το κρατήσεις μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή;
Το νυφικό μου το ετοιμάζουμε με τη Σήλια Κριθαριώτη και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Δε θα σας πω, όμως, λεπτομέρειες, γιατί πρέπει να είναι έκπληξη. Αλλά είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να το φορέσω!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *