ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΧριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει τον λόγο που έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει τον λόγο που έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους αφού πολύ σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή Μεσάνυχτα, ότι έκανε εξωσωματική για να καταφέρει να μείνει έγκυος ενώ περισσότερα θα δούμε στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε ότι έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος (βίντεο)

Πάντως, σε ακόμη ένα τρέιλερ της εκπομπής, την ακούσαμε να μιλάει για την απόφαση της αυτή να κάνει εξωσωματική.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη να λυγίζει»

Σε απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, βλέπουμε τη Χριστίνα Μπόμπα να αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να κάνει εξωσωματική για να μείνει έγκυος.

«Ο Σάκης, να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας”. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.

Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά, απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για πολύ καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS