Χρήστος Χολίδης: Τα πρώτα πλάνα από το video clip του «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα

Χρήστος Χολίδης: Τα πρώτα πλάνα από το video clip του «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα

Χρήστος Χολίδης: Τα πρώτα πλάνα από το video clip του «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα

Μοναδικές και αθέατες εικόνες από το Κάιρο υπόσχεται το νέο video clip του Χρήστου Χολίδη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα από το video clip που ντύνει με εικόνα το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει στις δισκογραφικές επάλξεις με ένα ολοκαίνουργιο single που έχει τον τίτλο «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» και αποτελεί διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού που ερμήνευσε πρώτος ο αξέχαστος Μιχάλης Μενιδιάτης το 1968.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» έχει υπογράψει ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιώργος Κοινούσης.

Για να δώσει μορφή στο «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» ο Χρήστος Χολίδης ταξίδεψε στο Κάιρο της Αιγύπτου, από το οποίο θα μας μεταφέρει μοναδικές και αθέατες εικόνες που δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε συχνά σε video clips ελληνικής παραγωγής.

Τη σκηνοθεσία του music video έχει αναλάβει ο Αλέξης Κωνσταντινίδης, τακτικός συνεργάτης του καλλιτέχνη που έχει βάλει την υπογραφή του και στα βίντεο του Χρήστου Χολίδη για τραγούδια όπως τα «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς», «Ποιος Σε Κρατάει», «Μη Μου Ζητάς», «Έλεγα», «Εγώ Για Σένα», «Εσύ Με Συμπληρώνεις» και άλλα.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής από την Minos EMI / Universal.

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *