Χρήστος Μπάρκας: Αποκάλυψε πως πρέπει να είναι η γυναίκα που θα του κλέψει την καρδιά

Χρήστος Μπάρκας: Αποκάλυψε πως πρέπει να είναι η γυναίκα που θα του κλέψει την καρδιά

Χρήστος Μπάρκας: Αποκάλυψε πως πρέπει να είναι η γυναίκα που θα του κλέψει την καρδιά

Ο Χρήστος Μπάρκας, είναι αναμφισβήτητα ο παίκτης που κατάφερε του φετινού MasterChef, που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές όλων των τηλεθεατών. Δεν ήταν μόνο οι μαγειρικές του ικανότητες που τον έκαναν να ξεχωρίσει, αλλά κυρίως η ευγενική φυσιογνωμία του και ο τρόπος ήρεμος τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζε όλες τις καταστάσεις. Προς το τέλος μάλιστα του παιχνιδιού, απέδειξε πως έχει και αρκετό χιούμορ, ενώ η εξωτερική του εμφάνιση είναι κάτι που έρχεται να συμπληρώσει την τέλεια εικόνα του «Mr Κρατς».

Ο Χρήστος Μπάρκας, πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε αυτό που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να μάθουν. Αυτό δεν είναι άλλο από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει μια κοπέλα για να μπορέσει να κλέψει την καρδιά του.

Δείτε τι είπε ο Χρήστος στο παρακάτω απόσπασμα.

Ποιος είναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας για σένα;

Με ενδιαφέρει η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, να έχει ευαίσθητη και καλή ψυχή. Να έχει χιούμορ, να είναι καλός άνθρωπος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά ο χαρακτήρας είναι που γοητεύει και όχι το σώμα. Το σώμα με τα χρόνια αλλάζει. Ο χαρακτήρας μένει ο ίδιος. Ξέρω τι αναζητώ κι όταν το βρω, θα είμαι ευτυχισμένος και σε αυτό το κομμάτι. Σαφώς και μετράει η εμφάνιση, όμως, για μένα όχι και τόσο. Δεν έχει σημαντικό ρόλο, όσο κι αν το επιβάλλει η εποχή. Ζούμε σε μία κατάσταση που όλοι πρέπει να είμαστε «τέλειοι» εξωτερικά. Εσωτερικά, όμως, τι γίνεται;

Είσαι σχεδόν συγκινητικός… Ως παιδί μιας άλλης εποχής. Να φανταστώ ότι είσαι και πιστός στις σχέσεις σου, έτσι;

Α, ναι, δεν το συζητώ! Αν πω ότι μπαίνω σε σχέση με μία κοπέλα είμαι εκεί, δίπλα της σε όλα! Δεν βρίσκω τον λόγο να είμαι με μία γυναίκα και να κάνω και κάτι άλλο. Είμαι πολύ δοτικός και τρυφερός στις σχέσεις μου. Αυτές τις εικόνες έχω κι από το σπίτι μου, δηλαδή.

Από τους γονείς σου;

Ναι, είναι δύο άνθρωποι που είναι μαζί και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Είμαστε μία πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Μεγάλωσα με πολλή μεγάλη αγάπη και όμορφες εικόνες.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *