ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ – Εύκολα και γρήγορα πιάτα με άρωμα Κρήτης!

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ – Εύκολα και γρήγορα πιάτα με άρωμα Κρήτης!

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ – Εύκολα και γρήγορα πιάτα με άρωμα Κρήτης!

Στο νέο τεύχος των ΧΡΥΣΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 10 Μαρτίου, σε εύχρηστο μέγεθος, παρουσιάζουμε 20 εύκολα και λαχταριστά πιάτα με αρώματα και γεύσεις από την Κρήτη.

Βρείτε γρήγορες και απολαυστικές συνταγές για: ● ντάκος με μους μυζήθρας ● κρητικός ντάκος ● ντιπ τόνου ● ελιοσαλάτα με μαύρες ελιές (tapenade) ● φακές σούπα περαστή με ντομάτα ● σούπα κολοκύθας ● Σαλάτα με ελιές, μελιτζάνες και πιπεριές ● σαλάτα με μαυρομάτικα ● σαλάτα με σπανάκι, μάραθο και λιναρόσπορους ● μελιτζάνες στο φούρνο ● μπιφτέκια ελληνικά με ντομάτα ● μπιφτέκι γεμιστό ● κεφτεδάκια κοτόπουλου ● χοιρινό σνίτσελ με σάλτσα πορτοκάλι ● πρασόπιτα και πολλά άλλα. Ακόμη, χρήσιμα μυστικά της κουζίνας.

Χορηγός τα προϊόντα Κρητών Άρτος. Πιο Κρητικά.. δεν γίνεται!

Μαζί, το DOWN TOWN σε διπλή πολυσέλιδη έκδοση με το TvΜανία με αποκλειστικές συνεντεύξεις και τον πιο πλήρη και έγκυρο τηλεοπτικό οδηγό.

Και, η πολυτελής έκδοση 200 σελίδων, ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, σε προνομιακή τιμή. 1.001 απλές συνταγές & συμβουλές με μόνο φυσικά συστατικά για την υγεία, την ομορφιά το σπίτι και τα κατοικίδια!
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *