Δανάη Παππά: Απαντά on air αν είναι σε σχέση με τον Στέφανο Μιχαήλ (βίντεο)

Δανάη Παππά: Απαντά on air αν είναι σε σχέση με τον Στέφανο Μιχαήλ (βίντεο)

Δανάη Παππά: Απαντά on air αν είναι σε σχέση με τον Στέφανο Μιχαήλ (βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ», Δανάη Παππά, βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους για το πώς πέρασε τις γιορτές και αναφέρθηκε στα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής της. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά.

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει on air στην ερώτηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους αν βρίσκεται σε σχέση με τον Στέφανο Μιχαήλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αριστοτέλους: Αποκάλυψε τη σχέση του Στέφανου Μιχαήλ και της Δανάης Παππά;

«Η ζωή μου έχει αλλάξει 180 μοίρες. Οι σταθερές μου όμως είναι ίδιες και είναι αυτό που με κρατά συγκροτημένη. Είχα χωρίσει λόγω της απόφασής μου να παίξω στο “Τατουάζ”. Ήταν πολύ μεταβατική περίοδος γιατί δεν περιμέναμε ότι θα χωρίσουμε. Έπρεπε να γίνει, ήταν η αφορμή…

Οι αλλαγές όμως είναι πολύ ωραίες. Ακόμα, παθαίνω σοκ με τις αλλαγές που έφερε η ζωή μου. Στην περιοχή, με σταματούν και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα αλλά από την άλλη κάποιες φορές βιάζεσαι.

Mου αρέσει από την μια που τα φαν-κλαμπ είναι πορωμένα αλλά από την άλλη υπάρχουν διαμάχες μεταξύ τους στα σχόλια.

Δεν είμαστε μαζί με τον Στέφανο. Έβλεπα το βίντεο που παίξατε στην εκπομπή που με έλεγε “αγάπη μου” αλλά εγώ δεν το άκουσα. Μας ρωτάνε όλη την ώρα αν είμαστε ζευγάρι. Το 80% που με ρωτάνε ακόμα και στο Instagram με ρωτάνε αν είμαστε μαζί.

Δεν μπορούσα να καταλάβω την αρνητική κριτική. Έλεγα γατί να με χαντακώσει έτσι δημόσια; Έχω στα σχέδια μου να ασχοληθώ με την υποκριτική με σεμινάρια και μαθήματα.

Είμαι 22… Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια!»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *