ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΠΙΤΙDeco lovers: Aυτή είναι η μεγαλύτερη τάση φέτος στα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Deco lovers: Aυτή είναι η μεγαλύτερη τάση φέτος στα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Χριστουγεννιάτικο trend που κάνει θραύση φέτος. 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι η χαρά του σπιτιού και οι περισσότεροι απολαμβάνουν την διαδικασία του στολίσματος γιατί είτε το κάνουν με τον/την σύντροφό τους είτε με την οικογένεια τους.

Το όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο λοιπόν είναι ο πρωταγωνιστής στο σπτί που δίνει αυτήν τη γιορτινή αίσθηση. Καθόμαστε στον καναπέ, βλέπουμε ταινία, το βλέπουμε και μας φτιάχνει το κέφι.

Εξάλλου τα φετινά Χριστούγεννα, είναι τόσο διαφορετικά που ο στολισμός μοιάζει απαραίτητος. Για να νιώσουμε πιο ευχάριστα, για να γεμίσουμε με λαμπιόνια και χαρά το σπίτι μας, για να του δώσουμε αυτό το “κάτι” που θα μας δώσει ενέργεια, χαμόγελο και αισιοδοξία.

Μία ισχυρή τάση για φέτος είναι το κατάλευκό δέντρο, που μοιάζει σαν να είναι χιονισμένο το οποίο εύκολα μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα, αφού όλα  τα χρώματα ταιριάζουν με το λευκό. Μπορείς επίσης να παίξεις με πολύχρωμα στολίδια για να γίνει κάπως πιο παιχνιδιάρικο, αν όμως προτιμάς να είναι πιο ήσυχο, παίξε με χρυσό και ασημί.

Τώρα αν λατρεύεις το κλασικό πράσινο και δεν σου κάνει κέφι το κατάλευκο, τότε μπορείς να βρεις ένα που μοιάζει χιονισμένο, ή μπορείς να το διακοσμήσεις έτσι. Μπορείς να του προσθέσεις λευκά στολίδια για ακόμα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Πάρτε μία γεύση για την πιο ισχυρή τάση χριστουγέννων για φέτος: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS