ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΠΙΤΙDecor items: Δώσε γήινη κομψότητα στον χώρο σου με αυτό το υπέροχο...

Decor items: Δώσε γήινη κομψότητα στον χώρο σου με αυτό το υπέροχο βάζο

Ξέρουμε που θα το βρεις και σίγουρα θα γίνει η επόμενη αγαπημένη σου αγορά!

Μπορεί να μετακομίζετε στο νέο σας σπίτι, μπορεί απλά να θέλετε μερικές αλλαγές στον χώρο σας και να ψάχνετε τρόπους να δώσετε νέα πνοή στην αισθητική του σπιτιού σας. Αν λατρεύετε τα διακοσμητικά αντικείμενα τότε ξέρετε πόσο μπορούν να ανανεώσουν έναν χώρο.

Επίσης αυτός που λατρεύει τα decor items σίγουρα θα ξέρει να εκτιμήσει και αυτό το καλό βάζο το οποίο εμείς λατρέψαμε αφού δίνει μία γήινη κομψότητα. Εξάλλου οι interior designers συχνά τονίζουν πόσο σημαντικές είναι οι λεπτομέρειες, έτσι κι εμείς θα δώσουμε βάση σε αυτές.

Μάλιστα ξέρουμε που μπορείτε να το βρείτε αλλά και πόσο κοστίζει. Το συγκεκριμένο λοιπόν ξύλινο βάζο, μπορείτε να το βρείτε από από τα H&M Home και κοστίζει 29.99 ευρώ.

Αυτό που πάντα πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα decor items έχουν τη δύναμη να δώσουν ένα πολύ όμορφο χαρακτήρα στο σπίτι σας και να τραβήξουν την προσοχή.

Το συγκεκριμένο βάζο πάντως είναι ξύλο μάνγκο και βγαίνει σε δύο μεγέθη. Μπορείτε να το γεμίσετε  με αποξηραμένα λουλούδια, όπως το προτείνει η γνωστή εταιρία και σίγουρα αποπνέει ανεπιτήδευτη κομψότητα.

To κομψό βάζο από τα H&M Ηome περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και θα γίνει η επόμενη αγαπημένη αγορά σας.

View this post on Instagram

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS