Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Κ. Ευριπίδου που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Κ. Ευριπίδου που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Κ. Ευριπίδου που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε απότομα για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αφού ενώ θα αποχαιρετούσε το κοινό της Παρασκευή, 29 Ιουνίου, η διεύθυνση του TVONE την ενημέρωσε το πρώι της Πέμπτης ότι η τελευταία της εκπομπή ήταν αυτή της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Κόβεται από σήμερα η εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου

Η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε καν να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό της κι έτσι, το βίντεο που είχε ετοιμάσει με την ομάδα της για το “αντίο”, με μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους στο στούντιο, δεν προβλήθηκε ποτέ.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, το έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια παρουσιάστρια για το απογευματινό του TVONE

Δείτε την ανάρτησή της:

«13•07•18
Αφού μου το ζητήσατε τόσοι πολλοί αυτές τις μέρες στις ερωτήσεις σας, ανεβάζω ένα απο τα βίντεο που είχαμε ετοιμάσει για το κλείσιμο της εκπομπής!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ… ένα μικρό βίντεο, ένα ελάχιστο δείγμα, μια μικρή δόση, απο την διάθεση και την δουλειά που είχαμε καθημερινά μαζί σας, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ… γιατι εμείς μάθαμε να εκτιμάμε όλους, όλα και ειδικά εσάς που μας βάζατε καθε μέρα στο σπίτι σας!
Πάντα θετικά, πάντα με ηρεμία, πάντα με αξιοπρέπεια και ηθική… και τα καλύτερα πάντα έρχονται… 💜
Στο όμορφο βιβλίο της ζωής άλλαξαμε ήδη κεφάλαιο! •Σας αγαπάμε•»

13•07•18 Αφού μου το ζητήσατε τόσοι πολλοί αυτές τις μέρες στις ερωτήσεις σας, ανεβάζω ένα απο τα βίντεο που είχαμε ετοιμάσει για το κλείσιμο της εκπομπής! ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ… ένα μικρό βίντεο, ένα ελάχιστο δείγμα, μια μικρή δόση, απο την διάθεση και την δουλειά που είχαμε καθημερινά μαζί σας, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ… γιατι εμείς μάθαμε να εκτιμάμε όλους, όλα και ειδικά εσάς που μας βάζατε καθε μέρα στο σπίτι σας! Πάντα θετικά, πάντα με ηρεμία, πάντα με αξιοπρέπεια και ηθική… και τα καλύτερα πάντα έρχονται… 💜Στο όμορφο βιβλίο της ζωής άλλαξαμε ήδη κεφάλαιο! •Σας αγαπάμε•

Publiée par Constantina Evripidou sur Vendredi 13 juillet 2018

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *