Δέκα χρόνια ήταν αρκετά! Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως χώρισε

Δέκα χρόνια ήταν αρκετά! Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως χώρισε

Δέκα χρόνια ήταν αρκετά! Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως χώρισε

Μετά από 10 χρόνια παντρεμένοι και δυο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Εδώ και λίγες ώρες η είδηση του χωρισμού τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η αλήθεια είναι ότι αυτός ο καινούριος χωρισμός στη showbiz μάς παραξένεψε και μας στεναχώρησε.

Η Alessandra Ambrosio, που κρέμασε τα φτερά του Αγγέλου της Victoria’s Secret μετά το τελευταίο show έπειτα από 15χρόνια καριέρας στις πασαρέλες, χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Jamie Mazur, έπειτα από δέκα χρόνια που ήταν ζευγάρι. Οι δύο stars αρραβωνιάστηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει και δύο παιδάκια μαζί, την 9χρονη Anja και τον 5χρονο Noah.

«Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Alessandra το τελευταίο διάστημα έκανε αρκετές εξόδους, χωρίς να βρίσκεται μαζί της ο Jamie», ανέφερε μία πηγή στο Us Weekly. Η τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε η Alessandra με τον Jamie στο Instagram, ήταν περίπου τα Χριστούγεννα, δηλαδή πριν από τρεις μήνες.

Ο εκπρόσωπος του supermodel δεν είχε να κάνει κανένα σχόλιο όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό, κάτι που επιβεβαιώνει κι επίσημα το «διαζύγιο» του ζευγαριού.

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *