Δεν φαντάζεσαι με ποιον είχε δεσμό η Meghan Markle πριν πολλά χρόνια! (εικόνες)

Δεν φαντάζεσαι με ποιον είχε δεσμό η Meghan Markle πριν πολλά χρόνια! (εικόνες)

Δεν φαντάζεσαι με ποιον είχε δεσμό η Meghan Markle πριν πολλά χρόνια! (εικόνες)

Μόλις μια εβδομάδα απέχουμε από τη μεγάλη μέρα που η Meghan Markle θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία με τον πρίγκιπα Harry και θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Μέχρι εκείνη την ημέρα, «ταξιδεύουμε» για λίγο στο παρελθόν της και συγκεκριμένα στις στιγμές πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Shoe lover! Η συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle αξίας 20,000 λιρών (εικόνες)

Ήταν μόλις 22 ετών, όταν η Meghan Markle, μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry έβγαινε με έναν ηθοποιό (αλλά όχι με την ευρεία έννοια), ο οποίος είχε κερδίσει και βραβείο!

Συγκεκριμένα, ο παλιός της αγαπημένος ήταν ηθοποιός ερωτικών ταινιών! Ο Rex Cutright λοιπόν, έβγαινε με την Meghan όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών, στο ξεκίνημα και της δικής της καριέρας στο σινεμά.

Ο Rex, 43 ετών σήμερα, έπαιζε σε xxx ταινίες στα 17 του χρόνια, οπότε και κέρδισε και βραβείο για τη συμμετοχή του σε μία από αυτές. Κατόπιν, ο ηθοποιός άλλαξε καριέρα, έγινε κωμικός και κέρδισε και τη συμμετοχή του στην ταινία Scary Movie 3!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί αναβλήθηκε το γαμήλιο ταξίδι του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle;

Ο ίδιος είχε ακολουθήσει και καριέρα μοντέλου για τα εσώρουχα του Calvin Klein αλλά και για φίρμες όπως Versace και Levi’s και οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου έγιναν μόνο για να βγάλει ένα έξτρα εισόδημα.

Δες στην gallery τις φωτογραφίες του πρώην της Meghan ο οποίος υπήρξε και πρώην της Paris Hilton.

 

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *