Δεν θα πιστέψεις ποιες αλλαγές έκανε ο πρίγκιπας Harry για το χατίρι της Meghan

Δεν θα πιστέψεις ποιες αλλαγές έκανε ο πρίγκιπας Harry για το χατίρι της Meghan

Δεν θα πιστέψεις ποιες αλλαγές έκανε ο πρίγκιπας Harry για το χατίρι της Meghan

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, η Meghan βοήθησε να καλυτερεύσει η σχέση του αγαπημένου της Harry με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθαμε πού θα κάνουν μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Meghan ανέλαβε δουλειά και γεφύρωσε αμέσως τις διαφορές του Harry με τον πατέρα του. Ο Κάρολος φαίνεται να γοήτευσε τη Meghan και σύμφωνα με οικογενειακή πηγή του Παλατιού, η Markle είπε στον Harry πως ο πατέρας του την υποδέχτηκε θερμά και πως θα το εκτιμούσε ιδιαίτερα αν ο δεσμός πατέρα – γιου ήταν και πάλι ισχυρός.

Αλλά και ο Κάρολος, εντυπωσιάστηκε από τη Meghan κι έδειξε περισσότερη στήριξη σε αυτήν, σε σχέση με παλαιότερες αγαπημένες του μικρότερου γιου του, ενώ εξομολογήθηκε σε φίλους πως η Markle είναι πανέξυπνη και κάνει τον Harry ευτυχισμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ: Μοιάζει με αυτό που φόρεσε άλλη πριγκίπισσα (εικόνες)

Κι όχι μόνο, ο Κάρολος, αλλά και ο William φαίνεται να λάτρεψαν αμέσως τη γυναίκα του αδερφού του ενώ και η Καμίλα έχει έρθει κοντά με τη Markle.

Πάντως, πέραν από την καλυτέρευση των σχέσεων με τον Κάρολο, ο Harry έχει κόψει και το τσιγάρο για χάρη της Meghan ενώ έχει αλλάξει και τη διατροφή του, υιοθετώντας υγιεινές συνήθειες.

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *