Δεσμεύονται οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά!

Δεσμεύονται οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά!

Δεσμεύονται οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά!

Το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε σήμερα απόφαση με την οποία δεσμεύονται οι εταιρικοί λογαριασμοί του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, ύστερα από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας PROGRESSIVE.

Ο Σάκης Ρουβάς συνεργαζόταν επί μία δεκαετία με την εταιρεία PROGRESSIVE. Η Δικηγορική Εταιρεία «Νίκος Αγαπηνός» εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται ότι “η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση των απαιτήσεων «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του.

Ήδη κατόπιν αιτήσεως της «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας”.

Αναφέρεται ακόμη ότι “ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η Εταιρία «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στη μεταξύ τους συνεργασία.

Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας”.

 

Πηγή : Like.com,cy/ΚΥΠΕ

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *