ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΠΙΤΙΔιακόσμησε τους αγαπημένους σου χώρους με boho chic διάθεση

Διακόσμησε τους αγαπημένους σου χώρους με boho chic διάθεση

Αρχικά αυτό που θα ήταν καλά να γνωρίζεις, είναι ότι για να έχεις μια επιτυχημένη boho διακόσμηση, πρέπει να βάλεις τα φυτά στην ζωή σου.

Σε αυτό το στυλ διακόσμησης απλά συνδυάζεις πολλά υλικά, σχέδια και χρώματα έτσι ώστε να υπάρχουν αναφορές που σε ταξιδεύουν σε όλα αυτά που το μυαλό σου θεωρεί bohemian και αέρινα.

Καφέ, τερακότα, χρυσοί χρωματισμοί και άλλες αποχρώσεις της οικογένειας αυτής μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε στο σπίτι σας.

Βέβαια δεν είναι ανάγκη να περιοριστείτε μόνο σε αυτούς τους χρωματισμούς, αφού μία μίξη χρωμάτων με τα σωστά στοιχεία, όπως για παράδειγμα η παρουσία φυτών, ξύλινων αντικειμένων ή ψάθινων χαλιών και φωτιστικών, πάλι μπορούν να σας φτιάξουν αυτό που θέλετε, αρκεί πάντα με τα γούστα που έχει ο καθένας.

Αυτό το ύφος διακόσμησης συνήθως χαρακτηρίζει ανθρώπους με ανέμελο και αντισυμβατικό τρόπο σκέψης και ζωής, όπως καλλιτέχνες, μουσικούς, συγγραφείς, ταξιδευτές.

Επιπλέον η σωστή απόδοση του boho έχει να κάνει με υφάσματα και υλικά λίγο φθαρμένα και χρησιμοποιημένα και όχι τόσο καινούρια και γυαλισμένα, οπότε μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε και παλιά σας πράγματα που ουσιαστικά είναι vintage κομμάτια. 

Ιδέες που θα σας δώσουν έμπνευση για να αρχίσετε από σήμερα κιόλας: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS