Διακοσμήστε το σπίτι σας σύμφωνα με τις τάσεις που προστάζει η Vogue

Διακοσμήστε το σπίτι σας σύμφωνα με τις τάσεις που προστάζει η Vogue

Διακοσμήστε το σπίτι σας σύμφωνα με τις τάσεις που προστάζει η Vogue

Aλλαξε το σπίτι σου το 2017 με την ματιά της Vogue που πάντα δείχνει τον δρόμο στο στιλ.

Με μικρές τροποποιήσεις μπορείς να δώσεις άλλο αέρα στους χώρους του σπιτιού χωρίς να ξεφύγεις από το budget σου. Interior designers προτείνουν – μέσω της Vogue- τάσεις με εκλεκτικό στιλ.

Για να ανανεώσεις ένα δωμάτιο, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις απ’ άκρη σ’άκρη. Αυτό που χρειάζεται είναι μικρές πινελιές στα χρώματα και στα έπιπλα.

1) Πράσινο:

Σύμφωνα με τον διακοσμητή εσωτερικών χώρων, Martyn Lawrence – Bullard (στην λίστα των πελατών του φιγουράρει το όνομα της Κένταλ Τζένερ) μια μικρή πινελιά πράσινου θα αναβαθμίσει την διακόσμηση του σπιτιού σου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πράσινο είναι το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone.

2) Κλίμα τροπικό:

Τropical prints είδαμε σε επιδείξεις των Marc Jacobs, Prada και Emanuel Ungaro. Ιnterior designers θεωρούν ότι μια tropical διακοσμητική λεπτομέρεια θα δώσει ξεχωριστό στιλ στο χώρο. Εδώ την βλέπουμε να υπάρχει αποτυπωμένη σε ένα μαξιλάρι.

3) Ουδέτερες αποχρώσεις

Το 2017 αγαπά τα έντονα χρώματα τόσο στη μόδα όσο και στην διακόσμηση. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Vogue, πιο ουδέτερες αποχρώσεις (σε λευκό, μπεζ, κρεμ) αποπνέουν ηρεμία και το σπίτι τις χρειάζεται.

4) Γεωμετρία: Η γεωμετρία και στη διακόσμηση. Ενα pattern που χάνεται στα βάθη του χρόνου και μπορεί να αναβαθμίσει όλους τους χώρους του σπιτιού. Γραμμές, τρίγωνα, ιδιαίτερα σχήματα.

5) Χειροποίητα έπιπλα

Οσο πιο παλιά, τόσο πιο ξεχωριστά: Είναι «επένδυση» στο χώρο του σπιτιού. Το 2017 αγκαλιάζει το «παλιό» μέσα στο σπίτι.

6) Γκρι

Το γκρι είδαμε να έχει θέση στην χρωματική παλέτα του 2016. Θα το δούμε και το 2017. Διαφορετικοί τόνοι γκρι στη διακόσμηση είναι must για τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων, σύμφωνα με τη Vogue.

7) Βronze:

Tο μπρονζέ ζεσταίνει τον χώρο. Είναι κλασικό και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χώρο. Το βλέπουμε σε βάζα, σε φωτιστικά, ακόμα και σε μικρά αντικείμενα μέσα στο σπίτι.

 

Πηγή : bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *