Διάσημοι προσεύχονται στα social media για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ

Διάσημοι προσεύχονται στα social media για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ

Διάσημοι προσεύχονται στα social media για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ

Τα συλλυπητήρια και τις προσεχές τους στους τραυματίες του Μάντσεστερ στέλνουν διάσημοι καλλιτέχνες και ηθοποιοί από όλο τον κόσμο μέσω των social media.

Τραγουδιστές που είναι γνωστοί στο νεανικό κοινό, όπως και η Αριάνα Γκράντε η οποία έδινε συναυλία της ώρα της έκρηξης στην Αρένα του Μάντσεστερ, ανέφεραν στο Twitter πως προσεύχονται για τα θύματα και πως οι σκέψεις τους είναι μαζί τους.

«Προσευχόμαστε για τους τραυματίες του Μάντσεστερ», έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ, η Κείτι Πέρι, η Σελένα Γκόμεζ, η Ντέμι Λοβάντο, ο Κρίς Μπράουν κά.

«Αυτή η ιστορία είναι στενάχωρη και τόσο λυπηρή» ανέφερε η παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις, στέλνοντας την αγάπη της σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Εκτός από διάσημους τραγουδιστές, άμεση αντίδραση υπήρξε και από γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, οι οποίοι έστειλαν λόγια αγάπης σε όσους επλήγησαν από την έκρηξη.

«Στέλνω τις προσευχές μου στους ανθρώπους του Μάντσεστερ. Πραγματικά η καρδιά μου έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια για τις οικογένειες των χαμένων που υποφέρουν αυτή την στιγμή», έγραψε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν.

Από την άλλη, το γνωστό βρετανικό συγκρότημα r&b, Μικ Λόουρι, ανέφερε πως βρίσκονταν και εκείνοι στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε την ώρα που έγινε η επίθεση, γράφοντας στα social media πως είναι ασφαλείς.

Να σημειωθεί πως ο τραγικός απολογισμός από το τρομοκρατικό χτύπημα ήταν 19 νεκροί και 50 τραυματίες, ενώ στην αρένα του Μάντσεστερ έχουν δοθεί συναυλίες από μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Σελίν Ντιόν, η Μπρίντει Σπίαρς, η Μπιγιονσέ, κά. Επίσης η αρένα του Μάντσεστερ ήταν μία από τις βασικές εγκαταστάσεις που είχαν χρησιμοποιηθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996.

Μάντσεστερ: Βομβιστής αυτοκτονίας σκόρπισε το θάνατο σε συναυλία – 19 νεκροί

«Έβλεπα παντού διαμελισμένα κορμιά» -Μαρτυρίες σοκ από το μακελειό

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *