Διάσημος ηθοποιός έγινε πατέρας – Το ελληνικό όνομα που έδωσε στον γιο του (εικόνες)

Διάσημος ηθοποιός έγινε πατέρας – Το ελληνικό όνομα που έδωσε στον γιο του (εικόνες)

Διάσημος ηθοποιός έγινε πατέρας – Το ελληνικό όνομα που έδωσε στον γιο του (εικόνες)

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Τζον Στάμος και η σύζυγός του Κέιτλιν ΜακΧιου και ο ηθοποιός έδωσε μάλιστα στο γιο του το όνομα του πατέρα του, ελληνικής καταγωγής, Βασίλη.

Η γέννηση ανακοινώθηκε μέσω μιας φωτογραφίας του νεογέννητου στο στήθος του πατέρα του.

«Από εδώ και στο εξής, το καλύτερο μέρος μου θα είναι πάντα η γυναίκα μου και ο γιος μου. Καλώς ήρθες Μπίλι Στάμος (πήρε το όνομα του πατέρα μου)» έγραψε στη λεζάντα ο 54χρονος ηθοποιός.

Ο Τζον, που παντρεύτηκε το 31χρονο μοντέλο Κέιτλιν, τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από 2μιση χρόνια σχέσης, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον ενθουσιασμό του που θα γινόταν πατέρας.

Όπως είχε πει: «Περίμενα σε όλη μου τη ζωή γι’ αυτό. Απλά δεν μπορώ. Είμαι ήδη τόσο ενθουσιασμένος… Ονειρεύομαι το μωρό μας. Θέλω να πω, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Ο ηθοποιός, νιώθει πως το να γίνει γονέας, αντιπροσωπεύει μια νέα φάση στη ζωή του. Όπως δήλωσε στο Entertainment Tonight: «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα παιδί τώρα. Εννοώ, πως έχω κάνει ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιος… Είχα την πιο ευλογημένη ζωή στον πλανήτη και το πιο ειλικρινές πράγμα που θα μπορούσα να κάνω, δεν το είχα κάνει».

Ο Τζον είναι πεπεισμένος ότι βρήκε το «σωστό κορίτσι» για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Και όπως αποκάλυψε, η σύζυγός του ήταν «εξαιρετική» καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως είπε: «Είναι τόσο όμορφη, έγκυος. Είναι τόσο μαγικό. Είναι το πιο χαριτωμένο πρόσωπο που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου και χειρίζεται την εγκυμοσύνη σαν πρωταθλητής. Κάθε μέρα της λέω ‘τα πας τόσο καλά’. Κάθε μέρα που είμαι μαζί της, συνειδητοποιώ,, πρώτα απ’ όλα, πόσο τυχερός είμαι. Είναι μαγικό».

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerda.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *