ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗΔιατήρησε τη σιλουέτα σου με αυτές τις 5 απλές συνήθειες

Διατήρησε τη σιλουέτα σου με αυτές τις 5 απλές συνήθειες

Καμιά φορά με μερικές μικρές αλλαγές στη καθημερινότητα μας μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας χωρίς κόπο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τη σιλουέτα μας την οποία θέλουμε να διατηρούμε σε φόρμα.

Ρίξε μια ματιά σε μερικά εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν ώστε να αρχίσεις ορισμένες καθημερινές συνήθειες χωρίς να χρειαστεί να κάνεις αυστηρή διατροφή ή άσκηση.

#1. Κόψε το αλάτι

Μείωσε σταδιακά το αλάτι από τη μαγειρική σου μέχρι να φτάσεις στο σημείο ΜΗΔΕΝ, που δεν θα χρειάζεται να προσθέτεις καθόλου στα πιάτα σου. Το ίδιο κάνε και όταν πηγαίνεις έξω για φαγητό, ζητώντας τα πάντα ανάλατα.

#2. Απέφυγε τη ζάχαρη

Προτίμησε γλυκαντικά φυτικής προέλευσης όπως είναι η stevia και αντικατέστησε με αυτά τη ζάχαρη στα γλυκά και τα ροφήματά σου -Μέχρι να καταφέρεις να τα κόψεις και αυτά και να πίνεις όλα σκέτα.

#3. Φτύσε την τσίχλα

Όσο και αν δεν το πιστεύεις, είναι ο λόγος που νιώθεις συχνά φουσκωμένη αφού μασώντας τσίχλα καταπίνεις μεγάλη ποσότητα αέρα. Το ήξερες;

#4. Ξέχνα το ανθρακικό

Απέφυγε τα ανθρακούχα ροφήματα αφού το μόνο που σου προσφέρουν είναι extra θερμίδες και πρήξιμο! Ναι, βρες την ευχαρίστησε που σου προσφέρουν σε άλλα ροφήματα που δεν κάνουν κακό στο σώμα σου.

#5. Νερό και πάλι νερό

Για ακόμα μια φορά θα σου υπενθυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα! Αν θες, στο πρώτο από αυτά ρίξε μερικές σταγόνες λεμόνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS