Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Nomads

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Nomads

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Nomads

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την αποχώρησή της από το Nomads;

Παρελθόν αποτελεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη από το reality περιπέτειας μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που αισθανόταν τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads-«Κροκόδειλοι» VS Αλεξανδράκη: Ο έντονος διάλογος και τα ειρωνικά σχόλια

Το μοντέλο απολαμβάνει τις τελευταίες της στιγμές στη Μαδαγασκάρη λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και το πρωί του Σαββάτου έγραψε το δικό της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή για την ευκαιρία που της έδωσαν.

View this post on Instagram

Την Κυριακή που μας πέρασε ένας όμορφος αλλά και δύσκολος κύκλος έκλεισε για μένα ! Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου , ούτε εγώ η ίδια δεν φανταζόμουν ότι θα μπορέσω να επιβιώσω κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες για τόσο χρονικό διάστημα ! Νιώθω ότι τα κατάφερα και τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα , όπως αλλάζουν οι περισσότεροι στη πείνα και στη δίψα για το έπαθλο ! Πήρα πολλά μαθήματα από αυτό το ταξίδι είδα αλλες εικόνες, γεύτηκα καινούργιες μυρωδιές / γεύσεις / ήχους αυτού του ευλογημένου τόπου , αλλά αυτό που με άγγιξε τόσο πολύ είναι αυτος ο λαός που παρόλο τη φτώχεια του είναι τόσο ευτυχισμένος , ζούνε πραγματικά με το τίποτα και το χαμόγελο δε φεύγει από το πρόσωπο τους , αυτά τα μικρά πλασματάκια που θα χαρούν δίνοντας τους μόνο ένα άδειο μπουκάλι νερό για να παίξουν ! Νιώθω τόσο ευλογημένη που έζησα όλο αυτό , που με λόγια δεν μπορώ να το περιγράψω ! Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στην Παραγωγή και στον @ant1tv για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ζήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι ! ♥️ @nomadsant1

A post shared by Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *