Δήμητρα Ματσούκα: Στο δικαστήριο για χρέη προς το δημόσιο

Δήμητρα Ματσούκα: Στο δικαστήριο για χρέη προς το δημόσιο

Δήμητρα Ματσούκα: Στο δικαστήριο για χρέη προς το δημόσιο

Στη «μαύρη λίστα» εκείνων που χρωστούν είναι και η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι της για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες.

Η ηθοποιός, η οποία κατηγορεί τον λογιστή της για λάθος στον φόρο εισοδήματος την περίοδο 2010-2011, έχει, αυτή τη στιγμή, οφειλές της τάξης των 108.000 ευρώ.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2012 είχε καταδικαστεί ερήμην για χρέη προς το δημόσιο σε 18 μήνες φυλάκιση, ωστόσο, άσκησε έφεση και η υπόθεσή της εκδικάστηκε ξανά το 2016, οπότε και πήρε εκ νέου αναβολή.

Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή Πρω1νό, πριν από περίπου ένα χρόνο, η ίδια είχε δηλώσει πως «είναι σε εξέλιξη αυτή η ιστορία. Αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά!», διευκρινίζοντας πως επιθυμεί να κάνει διακανονισμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Δήμητρα δεν παρέστη στη χθεσινή δίκη, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος έκανε γνωστό ότι θέλει να ενταχθεί στον νόμο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Παράλληλα, ζήτησε αναβολή της δίκης, λέγοντας πως η πελάτισσά του περιμένει την πώληση ενός σπιτιού από την οποία θα λάβει χρήματα, αλλά και την αμοιβή της από κάποια παραγωγή και με τα χρήματα αυτά πληρώσει τα χρέη της.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει ακόμη μια αναβολή υπέρ της, μέχρι τα τέλη του 2017, ώστε να μπορέσει να βρει το ποσό και ξεχρεώσει, χωρίς να κινηθεί δικαστική διαδικασία σε βάρος της.

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *