Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο αεροδρόμιο μαζί με την αγαπημένη του (εικόνες)

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο αεροδρόμιο μαζί με την αγαπημένη του (εικόνες)

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο αεροδρόμιο μαζί με την αγαπημένη του (εικόνες)
Φωτογραφία: Papadakis Press-Δημήτρης Πελέκης, Παναγιώτης Αξιώτης

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Είναι από τα ζευγάρια που έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γνωρίστηκαν στη Μύκονο μέσω κοινών γνωστών και η σχέση τους δεν άργησε να βρει το δρόμο της. Άλλωστε, έχουν αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, από το μόντελινγκ μέχρι την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους ήρθαν στη δημοσιότητα τον περασμένο χειμώνα, από ένα ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο που πέρασαν στην Αράχωβα, χωρίς όμως κάποιος από τους δύο να δώσει τροφή για συνέχεια. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, ταξίδεψαν στη Βενετία.

Εκεί, η Μαρία Καλάβρια έκανε την πρώτη δημόσια δήλωση αγάπης προς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς ανήμερα των γενεθλίων του, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου του ευχόταν «Happy Birthday».

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Hello! είναι κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην Αθήνα. Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αμέσως μόλις αποχώρησε από το reality επιβίωσης «Nomads» άνοιξε μαζί με στενό του φίλο ένα all day cafe στο Παγκράτι, το «Billians», δηλώνοντας: «Μια πολύ δυνατή σεζόν μόλις ξεκίνησε. Σας καλωσορίζουμε στο καινούργιο μας σπίτι, στο Παγκράτι».

 

Πηγή : Περιοδικό Hello!, τ. 165

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *