Δημήτρης Χατζηγεωργίου & Καρολίνα Πελενδρίτου παντρεύτηκαν! Οι πρώτες εικόνες

Δημήτρης Χατζηγεωργίου & Καρολίνα Πελενδρίτου παντρεύτηκαν! Οι πρώτες εικόνες

Δημήτρης Χατζηγεωργίου & Καρολίνα Πελενδρίτου παντρεύτηκαν! Οι πρώτες εικόνες

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο αθλητικογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η χρυσή μας παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Αθήνα και ο γάμος τους ήταν έτσι ακριβώς όπως τον φανταζόντουσαν:

«Αποφασίσαμε για την ημέρα του γάμου μας να είμαστε με εκείνους που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί με την Καρολίνα. Τόσο απλά. Με σεβασμό προς όλους εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά για την ημέρα του γάμου τους, αυτή είναι η δική μας οπτική», είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου με την Καρολίνα να προσθέτει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρολίνα Πελενδρίτου: Δείτε το υπέροχο νυφικό της και τα ιδιαίτερα παπούτσια

«Τον γάμο μας θα τον χαρακτήριζα μάλλον κλειστό. Με φίλους και στενούς συγγενείς. Ήταν κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τη χαρά εκείνης της ημέρας με ανθρώπους που θα το χαρούν και αυτοί, σχεδόν όσο και εμείς».

Το ζευγάρι πιο ευτυχιασμένο από ποτέ μοιράστηκε τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο του:

«Πριν από μερικές ώρες ζήσαμε μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μας! Ήταν μία μαγική , λαμπερή ημέρα και έχουμε πολλές όμορφες, συγκινητικές, γλυκές, έντονες, γεμάτες χαμόγελο αναμνήσεις να μας συνοδεύουν από εδώ και πέρα! Με πολύ στενά και αγαπημένα μας πρόσωπα, που αγαπάμε και μας αγαπούν, μοιραστήκαμε αυτήν τη μεγάλη χαρά μας. Τον γάμο μας!», ήταν τα πρώτα λόγια της Καρολίνας Πελενδρίτου για το χαρμόσυνο γεγονός.

Πριν από μερικές ώρες ζήσαμε μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μας! Ήταν μία μαγική , λαμπερή ημέρα και έχουμε πολλές όμορφες ,συγκινητικές, γλυκές, έντονες, γεμάτες χαμόγελο αναμνήσεις να μας συνοδεύουν από εδω και πέρα! Με πολύ στενά και αγαπημένα μας πρόσωπα, που αγαπάμε και μας αγαπούν, μοιραστήκαμε αυτήν τη μεγάλη χαρά μας. Το γάμο μας! #wedding #bride # @galialahav #bridaldress #bridalflowers #flowers #happiness #marriage #unforgetablemoments #💍 @diamantopoulostudio @gogo_nikiforaki #volvo #theresidence

A post shared by Karolina Pelendritou (@k.pelendritou) on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *