ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΔημήτρης Σκουλός: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της...

Δημήτρης Σκουλός: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του

Ζωντανά στη «Φωλιά των Κου-Κου» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Σκουλός. Ο γνωστός φωτογράφος μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου του, Τζέλας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή. 

Θυμίζουμε πως χθες, ανήμερα της ημέρας της γυναίκας, ο Δημήτρης Σκουλός, με μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία η κόρη του Μαϊρα φιλά την κοιλίτσα της συζύγου του, αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς ενός ακόμα κοριτσιού.

«Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Χαμός. Για μένα είναι το τέλειο. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα πράγματα, δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας και εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι, αν κάνουμε άλλο παιδί, θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι. Αλλά δε το λέγαμε.

Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι, αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι. Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει σχεδόν μόνο με γυναίκες. Ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε. Το απολαμβάνω πάρα πολύ.

Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο μήνα. Φουσκώνουμε. Η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή για όλες τις γυναίκες είναι η πιο σημαντική. Σαν την οικογένεια τίποτα» ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS