Dior J’ Adore Absolu: Το απόλυτο άρωμα για γυναίκες με πάθος για ζωή

Dior J’ Adore Absolu: Το απόλυτο άρωμα για γυναίκες με πάθος για ζωή

Dior J’ Adore Absolu: Το απόλυτο άρωμα για γυναίκες με πάθος για ζωή

Χρειάζεται χρόνος για να δημιουργηθεί ένα έμβλημα. Το J’adore είναι ακριβώς αυτό, περικλείοντας όλες τις περιόδους και τις μόδες, τις εποχές και τις διαθέσεις. Σπάνιο είναι το άρωμα, που ανάγεται σε απόλυτη αναφορά. Το J’adore είναι το ένα και μοναδικό.

Γιατί, όμως, είναι τόσο αγαπητό; Αναμφίβολα για τα λουλούδια του, προσεκτικά επιλεγμένα, ευγενή και ενισχυμένα. Για την άγρια, εκπληκτική απόλαυση, που προσφέρει κάθε σταγόνα του νέκταρ του, καθώς και για την απόλυτη μεγαλοπρέπεια της θεάς, που το ενσαρκώνει. Σήμερα, είναι και σημείο αναφοράς για τις γυναίκες.

Με το J’adore, παραμένουμε πιστοί σε μια συγκεκριμένη ιδέα για τη θηλυκότητα, που βρίσκεται βαθιά ριζωμένη μέσα μας. Οι γυναίκες του Dior ήταν ανέκαθεν ανεξάρτητες σημειώνοντας επιτυχίες. Αυτές είναι η αιτία, που αγωνιζόμαστε για συνεχή ανανέωση και αντιμετωπίζουμε το μέλλον ως ευκαιρία.

Ο Christian Dior υπήρξε ένας οραματιστής, του οποίου η φαντασία γέννησε απελευθερωμένες, όμορφες και χαρούμενες γυναίκες. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι γυναίκες αυτές κινούνται στο δικό τους ρυθμό και αποφασίζουν μόνες για τη ζωή και την αγάπη. Αυτή είναι η αξία της γυναίκας, που πρεσβεύει το J’adore.

Αυτή η γυναίκα από σάρκα και χρυσό στέκεται στο ύψος της. Όπως πάντα. Τώρα έχει αποφασίσει να συσπειρώσει και τις υπόλοιπες με το ίδιο πάθος για ζωή: «J’ADORE!»

Το νέο J’adore Absolu

Μια απολαυστικά γενναιόδωρη, νέα σύνθεση, πλούσια σε absolute και συνδυασμένη με μια άνευ προηγουμένου φρεσκάδα. Τα λουλούδια είναι τόσο γλυκά, όσο ένα απολαυστικό σιρόπι ή ένα θαυμάσιο, φυσικό και αισθησιακό νέκταρ.

Το J’adore αποτελεί δημιουργία ενός σχεδιαστή. Ο Francois Demachy, ο Δημιουργός Αρωμάτων Dior, το αγκαλιάζει από αισθητικής πλευράς, χειροτεχνώντας τη σύνθεση, δουλεύοντας με ποικιλία φλοράλ μορφών. Για αυτό το νέο J’adore Absolu δέχτηκε την πρόκληση να δημιουργήσει μια χορογραφία από πλούσια, αισθησιακά, λουλουδάτα absolute με μια αναζωογονητική, λαμπερή πινελιά φωτός.

«Το J’adore Absolu είναι, βεβαίως, μια ωδή στα εκφραστικά, λουλουδάτα absolute, που απαιτούν χειρισμό ακριβείας. Δεν μπορείτε να τα «δουλέψετε» όλα με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να δημιουργήσετε αποχρώσεις και διάλογο. Σε αυτήν την σύνθεση, ήθελα να λάμψει η πλήρης ένταση του γιασεμιού. Είναι ζωώδες, φρουτώδες και πλημμυρισμένο με φως. Όταν λούζεται από τις μελωμένες νότες πορτοκαλιού και τριαντάφυλλου, θυμίζει ακόμα περισσότερο πλούσιους τόνους νέκταρ.»

Francois Demachy, Δημιουργός Αρωμάτων Dior

 

Τα πρόσωπα του γιασεμιού

Τα absolute από γιασεμί Sambac και γιασεμί της Grasse εναρμονίζονται καλύτερα μεταξύ τους. Το πρώτο προσφέρει την οικεία, ηδονική, ζωώδη ισχύ του, ευχαριστώντας τις αισθήσεις. Το δεύτερο έχει γνωστές μοναδικές χροιές με φρουτώδεις όψεις και ένα λουλουδάτο πλούτο, που φωτίζεται από τον ήλιο της Προβηγκίας.

Ο Francois Demachy είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με αυτό το μικρό λευκό λουλούδι, αναγνωρίζοντας την ιδιότητά του ως βασίλισσα της Grasse. Γιορτάζεται και προσέχεται, είναι το έμβλημα της πόλης των λουλουδάτων αρωμάτων.

Αυτό το λουλούδι, τόσο θρυλικό όσο και εύθραυστο, πρέπει να συλλέγεται ακριβώς τη σωστή στιγμή, τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν είναι ακόμα υγρό από δροσιά, καθώς ανθίζει στις πρώτες ακτίνες του ήλιου, απελευθερώνοντας την πλήρη ισχύ του και τις αρωματικές χροιές του. Τότε και μόνο, το λουλούδι αποκαλύπτει εντελώς όλη του την ομορφιά, ύστερα από μια μακρά και υπομονετική αναμονή.

Ο Francois Demachy απολαμβάνει να ξεχωρίζει τα μυριάδες πρόσωπα αυτού του πολύπλευρου γιασεμιού:
«Το πρωί, το γιασεμί έχει εντονότερες νότες, σχεδόν σαν του φραγκοστάφυλου. Όταν συλλέγεται, παραδίνεται εξολοκλήρου, χαρίζοντας ηδονική δύναμη. Στον υγρό, δροσερό, απογευματινό αέρα, όταν ανοίγει για άλλη μια φορά, δημιουργεί εξαιρετική αίσθηση. Η συγκομιδή τελειώνει, το γιασεμί ανθίζει πλουσιότερα και ακόμα πιο αισθησιακά, απελευθερώνοντας φρουτώδεις νότες βερίκοκου.
Ήθελα να ενσωματώσω την πλήρη ομορφιά των ποικίλων αυτών πτυχών.»

 

Μεθυστική απόλαυση

Ακόμα περισσότερο σαν πέταλα λουλουδιών και πιο φρουτώδες, το νέο J’adore Absolu παρουσιάζει αυθεντικές συμφωνίες διατηρώντας τα χαρακτηριστικά, όμορφα, λουλουδάτα absolute. Ένα τέλεια μελένιο, αισθησιακό τριαντάφυλλο, με τη μορφή τόσο ενός absolute όσο και ενός αιθέριου ελαίου, που συνδυάζεται με μια νέα νότα πορτοκαλιού.

Προς έκπληξη όλων, αυτή η νότα απομακρύνεται από το ελαφρύ, λουλουδάτο στοιχείο της, αποκαλύπτοντας τον ισχυρό ζωώδη χαρακτήρα της. Η μικρή δόση της προσθέτει ένα άγγιγμα «νέκταρ» στην σύνθεση.

Διακριτικά τυλιγμένα, τα λουλούδια αποκτούν έτσι μια νέα και απαλή πινελιά λικέρ.

Ακόμα μία νέα προσθήκη χαρίζει μια νότα φρεσκάδας στην σύνθεση. Το απλό άγγιγμα από absolute μανόλιας αναζωογονεί το σύνολο με την όμορφη σα «μίσχο», υγρή του πρασινάδα. Με μια υδάτινη, λουλουδάτη νότα για να τη διατηρεί, αυτό το αυθεντικό absolute γεύεται τη φρεσκάδα μέσα σε αυτό το αισθησιακό μπουκέτο.

 

Ένας χρυσός αμφορέας της ζωής

Ο εμβληματικός αμφορέας του J’adore διατηρεί την χαρακτηριστική ομορφιά του. Πολυσυζητημένο και συχνά ερμηνευμένο από καλλιτέχνες, έχει εξελιχθεί αδιαμφισβήτητα με την πάροδο του χρόνου. Σήμερα, ο χρυσός λαιμός του αντικαθίσταται από μια νέα αισθησιακή μορφή. Γεννιέται από ένα κύμα της φύσης, που φέρει εμφατικό, θηλυκό αισθησιασμό.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *