ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYDior touch: Η Cara Delevigne με extravagant βλέμμα στα AMAs (αντίγραψε το...

Dior touch: Η Cara Delevigne με extravagant βλέμμα στα AMAs (αντίγραψε το look)

Παρά τον αντισυμβατικό χαρακτήρα του red carpet στα φετινά AMAs, οι celebrities έβαλαν και πάλι τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν και να προτείνουν νέες τάσεις ομορφιάς. Μία από τις best-dressed της βραδιάς ήταν και η Cara Delevigne, η οποία συνδύασε το ασημένιο λαμέ κοστούμι της με ένα τολμηρό, πολύχρωμο μακιγιάζ στα μάτια, εμπνευσμένο από την Debbie Harry. Η makeup artist της, Kelsey Deenihan, αποκάλυψε όλα τα μυστικά του eye catching look της:

Επιδερμίδα

«Για να ενυδατώσω το δέρμα, χρησιμοποίησα την Diorsnow Illuminiating Cloud Cream σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ, η οποία μειώνει την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνοντας ακτινοβόλα λάμψη. Για να ξεκινήσω το μακιγιάζ, εφάρμοσα μια λεπτή στρώση Dior Forever Skin Glow αναμειγνύοντας τις αποχρώσεις 1Ν και 1,5Ν, χρησιμοποιώντας το Dior Backstage Full Coverage Fluid Foundation Brush #12 για άψογη, ομοιόμορφη κάλυψη. Για να φωτίσω κάτω από τα μάτια, άπλωσα το Dior Forever Skin Correct #2CR. Ταμπόναρα απαλά το Dior Rouge Blush Golden Nights Collection Limited Edition #353 Rose Frisson κατά μήκος των μήλων έως τις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να προσθέσω μια πινελιά χρώματος στα μάγουλά της. Για να εντείνω το χρώμα, χρησιμοποίησα το κάτω αριστερό χρώμα από την Dior 5 Couleurs Couture #879 Rouge Trafalgar», είπε.

Μάτια

«Για τα μάτια, χρησιμοποίησα την Dior 5 Couleurs Couture # 159 Plum Tulle και #879 Rouge Trafalgar. Ξεκίνησα με ένα συνδυασμό των επάνω και κάτω αριστερών χρωμάτων από την παλέτα #879 σε όλο το βλέφαρο και έως το φρύδι, ακολουθούμενο από το κεντρικό χρώμα της παλέτας #159 Plum Tulle στην πτυχή και ελαφρώς προς τα έξω για να ακολουθήσω το φυσικό σχήμα του ματιού της. Για να δημιουργήσω ένα δραματικό αποτέλεσμα στην εξωτερική γωνία του ματιού, πρόσθεσα το κάτω δεξί χρώμα από την παλέτα #159 Plum Tulle ακριβώς στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων και κάτω από την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Ολοκληρώνοντας τα μάτια, πρόσθεσα δύο γενναιόδωρες στρώσεις της μάσκαρα Diorshow #090 Pro-Black», συνέχισε.

Φρύδια

«Τα φυσικά φρύδια της Cara χρειάζονται πολύ λίγες διορθώσεις, χρησιμοποίησα το Diorshow Brow Styler #002 Universal Dark Brown για να γεμίσω τυχόν αραιά σημεία και να βελτιώσω το σχήμα», πρόσθεσε.

Χείλη

Όσον αφορά τα χείλη, εκεί εφάρμοσε το Rouge Dior #548 Coral Mood για να δημιουργήσει μια ωραία αντίθεση με τα χρώματα στα μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS