Δείτε τι φόρεσαν στη συνάντησή τους Άντρη Αναστασιάδη και Μελανία Τραμπ (εικόνες)

Δείτε τι φόρεσαν στη συνάντησή τους Άντρη Αναστασιάδη και Μελανία Τραμπ (εικόνες)

Δείτε τι φόρεσαν στη συνάντησή τους Άντρη Αναστασιάδη και Μελανία Τραμπ (εικόνες)

Την ευκαιρία να γνωριστούν είχαν οι Πρώτες κυρίες των ΗΠΑ και Κύπρου, Μελάνια Τραμπ και Άντρη Αναστασιάδη αντίστοιχα, στη δεξίωση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προς τους αρχηγούς κρατών και αντιπροσωπειών που συμμετείχαν στην 72η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Η Μελάνια Τραμπ, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή που κολάκευε τη σιλουέτα, υποδέχθηκε τους καλεσμένους τους  και φωτογραφήθηκε μαζί τους στο πλευρό του πλανητάρχη συζύγου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Έλσα και Ινώ Αναστασιάδη: Έτσι ευχήθηκαν στον πατέρα τους για τα γενέθλιά του

Από την πλευρά της, η Άντρη Αναστασιαδη επέλεξε να φορέσει στη δεξίωση του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ μαύρη φαρδιά παντελόνα την οποία συνόδευσε με μπλούζα από κεντητές πεταλούδες και διαφάνειες.

Η φωτογραφία από τη συνάντηση του προεδρικού ζεύγους της Κύπρου με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, αναρτήθηκε στο λογαριασμό του Νίκου Αναστασιάδη στο twitter, με τον Πρόεδρο να εκφράζει την ευχαρίστησή του για τη γνωριμία του με το ζεύγος Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο νέος σκύλος του Προέδρου Αναστασιάδη (φωτογραφίες)

Δείτε επίσης και τη φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους της Κύπρου στην πρώτη τους συνάντηση, πριν από 4 χρόνια περίπου με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και τη σύζυγο του, Μισέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Στο δείπνο της Μελάνια Τραμπ η Άντρη Αναστασιάδη (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η πρώτη κυρία Άντρη Αναστασιάδη ερμηνεύει το «Ούλλα χαλάλιν σου» (βίντεο &εικόνες)

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *