ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΠΙΤΙDo it like a pro! Βρήκαμε πως θα τυλίξεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα

Do it like a pro! Βρήκαμε πως θα τυλίξεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα

Ελάχιστες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι το 2021 να φύγει και να το αφήσουμε οριστικά πίσω μας. Δεν ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες χρονιές, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν στεναχωριόμαστε και ιδιαίτερα αυτή την πρωτοχρονιά. Ωστόσο, επειδή θέλουμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων, δεν θα αφήσουμε τίποτα να διαταράξει τη χαρά μας και γι’ αυτό θα κάνουμε ότι και κάθε χρόνο, απλά με προσοχή και ασφάλεια.

Μία από τις ασχολίες μας είναι η επιλογή των Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φέτος τόσο η αγορά τους, όσο και η αποστολή τους (εάν δεν μένετε μαζί) είναι κάπως δύσκολη, οπότε μέχρι το σημείο που μπορούμε τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Κι ένα από αυτά τα βήματα είναι και το τύλιγμά τους.


Μας αρέσει πάρα πολύ να αυτοσχεδιάζουμε και να τυλίγουμε δώρα, αλλά συνήθως η έμπνευση μας κάπου κολλάει, ειδικά αν έχουμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας.

Αν λοιπόν κι εσύ έχεις κολλήσει, τότε πρέπει asap να πατήσεις το play στο βίντεο που ακολουθεί και να δεις 13 τρόπους για να τυλίξεις τα δώρα που θα κάνεις φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS