CELEBRITIES ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Δώρος Παναγίδης: «Η Αριάννα είναι ο μοναδικός έρωτας της ζωής μου!»

Δώρος Παναγίδης: «Η Αριάννα είναι ο μοναδικός έρωτας της ζωής μου!»

Father & daughter

O 32χρονος Κύπριος που μας απασχόλησε τόσο στο παρελθόν με τη συμμετοχή του στο «Power Of Love» αλλά και με όσα ακολούθησαν για την προσωπική του ζωή, αποφασίζει να φωτογραφηθεί, πρώτη φορά, με την 4χρονη κόρη του και να μιλήσει για τη σχέση τους αλλά και για την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Τα ρούχα του Δώρου Παναγίδη μπορείτε να τα βρείτε στο www.dpclothing.shop αλλά και στο e-shop @dpclothing.

Η μικρή είναι πανέμορφη – πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να λειτουργήσει αλλιώς το dna; «Αριάννα, να πάμε να παίξουμε με τα κουκλάκια σου;», τη ρωτώ. «Μπαμπά, μπορώ να πάω;», γυρνάει εκείνη στον Δώρο. «Ωχ, την έχεις τόσο αυστηρά; Σε ρωτάει για το κάθετί;», λέω σ’ εκείνον. «Πρέπει πάντα να υπάρχουν όρια!», μου εξηγεί χαμογελώντας – ένας άλλος Δώρος ξαφνικά μπροστά μου, πέρα από τα κουτσομπολιά για την προσωπική του ζωή και τις sexy φωτογραφήσεις του, πέρα από δημοσιεύματα για «χωρισμούς» και «επανασυνδέσεις». Μια άλλη εικόνα του.

Σε παρακολουθώ όλη αυτή την ώρα με την κόρη σου και αναρωτιέμαι αν πάντοτε είχες αυτή τη σχέση μαζί της – είναι σαν να σε θεωρεί «κολλητό» της και φαίνεται να σου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία…

Κάπως έτσι τη βλέπω και εγώ: σαν φίλη. Δεν ξέρω πώς είναι οι άλλοι μπαμπάδες, αλλά νομίζω ότι είναι ο τρόπος που την αντιμετωπίζω. Δηλαδή, δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ να της επιβάλλω κάτι. Θα προτιμήσω να αφιερώσω χρόνο για να της εξηγήσω κάποια πράγματα, σαν να μιλώ σε μια φίλη. Έτσι, νομίζω, κερδίζω και τον σεβασμό της – δεν θέλω, σε καμία περίπτωση, να με φοβάται. Θέλω να νιώθει ότι είμαι ο προστάτης της, ο «βασιλιάς» της, όπως με χαρακτηρίζει η ίδια.

Υπήρχε κάποιο χρονικό διάστημα που πίστευες πως δεν ήσουν «καλός πατέρας» μαζί της;

Πάντα έχω την τάση για αυτοκριτική και αυτοβελτίωση – αυτός είναι, άλλωστε, κι ο σκοπός του ανθρώπου: η εξέλιξη. Ναι, έχω νιώσει ότι έχω κάνει λάθη απέναντί της – ακόμη κι ο χρόνος που δεν ήμουν στην Κύπρο μαζί της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ήταν για μένα στεναχώρια. Παρόλα αυτά, ο λόγος που αποφάσισα να είμαι μόνιμα πια στην Κύπρο είναι η Αριάννα.

Το τελευταίο σου «λάθος» απέναντι στην κόρη σου ποιο ήταν;

Δυστυχώς, δεν μπορώ να της χαλάσω χατίρι, όχι όμως στον βαθμό που να με εκμεταλλεύεται. Δηλαδή, μια σοκολατίτσα παραπάνω θα της τη δώσω, αλλά μέχρι εκεί. Μετά, τα «λάθη» συνεχίζονται από τη γιαγιά και τον παππού, όπως καταλαβαίνεις.

Πάντως, μέχρι πριν από λίγους μήνες που είχες αναρτήσει κάποιες κοινές φωτογραφίες σας στο Instagram, και ενώ πολύς λόγος γινόταν για την «κόρη του Δώρου», ποτέ δεν την είδαμε δημόσια. Γιατί το απέφευγες;

Ίσως κάποιες περιόδους να επηρεαζόμουν από μερικούς οι οποίοι είναι της αντίληψης «να μη βάζουμε τα παιδιά στα social», αλλά αυτό πιστεύω είναι κάτι που αφορά μόνο τους γονείς του παιδιού. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, αλλά ούτε εγώ ούτε η μαμά της έχουμε θέμα μ’ αυτό. Άλλωστε, πάντοτε μιλούσα για την κόρη μου, ποτέ μου δεν την «έκρυβα». Ε, τώρα νομίζω πως έφτασε η στιγμή, για να κάνουμε μαζί και την πρώτη μας επίσημη φωτογράφηση.

Το ξέρεις, βέβαια, πως είναι πιο αφροδισιακό, για πολλές γυναίκες, όταν ένας άντρας που τους αρέσει έχει και παιδί…

Γούστα είναι αυτά. Κάτι έχω ακούσει, ναι, αλλά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ το παιδί μου ως γυναικοπαγίδα. Έτσι κι αλλιώς, η Αριάννα είναι ο μοναδικός έρωτας που δεν θα με προδώσει, ούτε θα προδώσω ποτέ.

Τι κορίτσι είναι η κόρη σου; Ευαίσθητο; Ρομαντικό ή πιο «αντράκι» και «σκληρό»;

Πιο πολύ ρομαντική και ευαίσθητη, θα έλεγα. Κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να είμαι εκεί, δίπλα της! Να είμαι πραγματικά «παρών» όταν την έχω μαζί μου κι όχι να αποσυντονίζομαι από κάτι άλλο. Να της αφιερώνω χρόνο, να νιώθω τη χαρά της. «Σκληρή» θα την κάνω εγώ στην πορεία, να μπορεί να «αντέξει» τον κόσμο έξω. Γιατί, δυστυχώς, δεν είναι όλα παραμυθένια, όπως τα ονειρευόμασταν μικροί.

Πώς διαχειρίστηκες με τη μητέρα της τον χωρισμό σας; Σας ήταν εύκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας, για χάρη του παιδιού;

Στην αρχή, όχι και τόσο. Αλλά επειδή εξελισσόμαστε ως άνθρωποι, ωριμάζουμε, κατανοούμε ότι δεν χωράνε εγωισμοί, πείσματα και μικρότητες πίσω από το χαμόγελο του παιδιού μας, τώρα πλέον θεωρώ ότι οι σχέσεις μας είναι όπως πρέπει να είναι. Αν κάποιος γονιός θεωρεί ότι τα παιδιά δεν νιώθουν το τι γίνεται, είναι χαζός. Άλλωστε, πιστεύω πως τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουν ανάγκη από περισσότερη αγάπη, γιατί τη μοιράζονται.

Πόσων χρόνων ήταν η Αριάννα όταν χωρίσατε με τη Νάταλι;

Δύο χρονών περίπου.

Οι σχέσεις σας, σήμερα πια, με τη Νάταλι, πώς είναι;

Μετά από δύο περίπου χρόνια χωρισμού, προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες σχέσεις για το καλό του παιδιού. Αυτό, βέβαια, δεν θα ήταν εφικτό εάν και η ίδια δεν είχε τις ίδιες αντιλήψεις με μένα. Όταν ένας άνθρωπος μηδενίζει τον εγωισμό του, έστω κι αν τον «ενοχλούν» πράγματα, για το καλό του παιδιού του, τότε μιλάμε για πραγματική αγάπη. Πάντως, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ καλύτερη μαμά για την κόρη μου από τη Νάταλι!

Όταν άρχισες να γίνεσαι γνωστός, να περπατάτε μαζί με την Αριάννα ή να πηγαίνετε στην παιδική χαρά και να έρχονται άλλα παιδάκια για να βγάλετε μαζί φωτογραφία, πώς ήταν γι’ αυτήν; Της φαινόταν παράξενο;

Κοίτα, όταν είμαι μαζί της είμαστε σε πιο οικογενειακό περιβάλλον και νομίζω πως, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν περίεργο για την ίδια – δεν θα το ήθελα να την αφήνω, για να βγάλω φωτογραφία! Αν και συνήθισε το γεγονός να με βλέπει και η ίδια στην τηλεόραση σε διάφορα guest, στην εκπομπή ή σε περιοδικά, όπως και τη μαμά της, τελευταία μας «έριξε» από μόνη της με το «εγώ είμαι διάσημη!».

Ωχ! Λες;

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά το παιδί μου κι ας κάνει ό,τι επιθυμεί και ό,τι την κάνει ευτυχισμένη στη ζωή της.  

Από τότε που συμμετείχες στο «Power Of Love» πολύς λόγος γινόταν για τις σχέσεις σου – ιδιαίτερα γνωστή έγινε εκείνη με την Αθηνά. Η κόρη σου πώς αντιδρούσε σε όλα αυτά;

Η Αριάννα τώρα έκλεισε τα τέσσερα, άρα αντιλαμβάνεσαι ότι ήταν δύο ετών και κάτι όταν ήμουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρόλα αυτά ξέρω ότι η μαμά της φροντίζει για το τι είναι υγιές να βλέπει το παιδί και τι όχι – λόγω ηλικίας. Ξέρω σίγουρα ότι φρόντιζε να με βλέπει όταν έκανα εκπομπή στο «Open» -πρώην «Έψιλον»- για να καταλαβαίνει γιατί έμενα μακριά της. Είμαστε πολύ προσεκτικοί και για το τι βλέπει το παιδί, αλλά και για το πότε θα βάλουμε κάποιο τρίτο πρόσωπο στη ζωή του παιδιού.

Δηλαδή, από τότε που χώρισες με τη μητέρα της, δεν της γνώρισες ποτέ κάποια νέα σου σύντροφο;

Όχι! Γενικά, δεν είναι προτεραιότητά μου ο έρωτας, από τότε. Δεν έτυχε, δεν έψαξα, δεν ήρθε – ό,τι θες πες. Ούτε κρύο ούτε ζέστη, όμως.

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, πάντως, μόλις είχες χωρίσει από την Αθηνά και μου εξηγούσες τότε τους λόγους. Έπειτα, είχα διαβάσει για «επανασύνδεση» και αργότερα για «οριστικό χωρισμό» – «καταιγισμός» δημοσιευμάτων. Σήμερα, σε τι φάση είσαι στην προσωπική σου ζωή;

Γενικά, δεν υπάρχει Αθηνά στη ζωή μου, Γιάννη μου. Τέλος μ’ αυτό. Οριστικά! Μακάρι να είναι καλά και να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή της… Η προσωπική μου ζωή μπορώ να πω ότι είναι σε πολύ καλή «φάση». Νιώθω ότι δεν τα βάζω εύκολα κάτω, ότι είμαι σταθερός και επικεντρωμένος στους στόχους μου γιατί, παρόλο που μπορεί να πέσω και να απογοητευτώ, σηκώνομαι πάντα πιο δυνατός. Μια φράση που αγαπώ πολύ από την ταινία του «Rocky» είναι: «Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά χτυπάς, αλλά πόσα χτυπήματα θα αντέξεις… Και να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά!». Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και ότι διασφαλίζεις την ηρεμία σου με τις πράξεις σου.

Σου είναι δύσκολο να ερωτευτείς πια;

Δεν υπάρχει «εύκολο» ή «δύσκολο». Μπορεί να ερωτευτώ την επόμενη ώρα, μπορεί και ποτέ! Ξέρω τι θέλω, τι ταιριάζει σε μένα, τι μπορώ να ανεχτώ, τι αξίζω, σε τι μπορεί να συμβιβαστώ – και ίσως αυτά να το κάνουν λίγο πιο δύσκολο. Θα ‘ναι, όμως, το σωστό. Δεν έχω χρόνο γι’ άλλο πόνο, που λέει κι ο Χατζηγιάννης, ούτε για «πειράματα» για τη δική μου ζωή, αλλά ούτε και για τη ζωή του άλλου προσώπου.

Στην αυτοκριτική σου έχεις δώσει ποτέ απάντηση στο γιατί δεν είσαι τα τελευταία χρόνια σε μακροχρόνιες σχέσεις που να καταλήγουν κάπου – σε έναν γάμο ίσως ή σε σύμφωνο συμβίωσης;

Δεν έχω προκαταλήψεις ούτε «φοβίες», για το αν θα καταλήξω κάπου. Ούτε, βέβαια, το παίζω «εκμοντερνισμένος» -εν έτει 2020- που όλα είναι φιλελεύθερα, χωρίς αξίες. Είμαι άνθρωπος που δεσμεύεται με την ασφάλεια της οικογένειας, του ρομαντισμού, της τρέλας, αλλά σίγουρα καμιά «σφραγίδα» δεν θα επικύρωνε καμιά αγάπη μου. Αν ήμουν ή είμαι με τη σωστή, κάποτε ίσως νιώσουμε ότι το θέλουμε.

Γενικά, πώς είσαι με τις γυναίκες; Με βάση τη δημόσια εικόνα σου θα σε έλεγα και λίγο «αλητάκι». Τύπου να τις έχεις και κάπως στο «περίμενε», να το παίζεις αδιάφορος, να μη δίνεις λογαριασμό πού πας και από πού έρχεσαι…

Μακάρι να ήμουν 23 χρόνων και να λειτουργούσα έτσι. Δεν το σκέφτομαι έτσι, δεν το δουλεύω καν στο μυαλό μου. Δεν το κουράζω. Είμαι χαλαρός. Έτσι, έρχεται αυτό που μου ταιριάζει… Πες το σαν ένα μικρό «δόλωμα». Μόνο που δεν έχω σκοπό να φάω το «ψάρι». Δεν παίζω γενικά.

Ερωτεύτηκες ποτέ πολύ, Δώρο; Να καψουρευτείς τόσο που να σου λέει πως τα μήλα είναι μπλε κι εσύ να το πιστεύεις, να οδηγείς με 100 ακούγοντας Καρρά και «Δεν θέλω να ξέρεις» της Βίσση, να κρεμιέσαι στο κινητό μήπως και στείλει ξαφνικά μήνυμα;

Ερωτεύτηκα πολύ, ναι! Μια και καλή, που λένε. Όχι απλά «πολύ». Μέχρι εκεί που δεν αντέχεται! Το έζησα κι αυτό. Να δω τι άλλο μας περιμένει…

Την ξέρουμε; Είναι γνωστή; Ή μήπως ήταν η Νάταλι;

Ο νοών νοείτω…

Στα φλερτ των αντρών που σου γράφουν διάφορα στο Instagram, πώς αντιδράς;

Αν είναι ευγενικά τα φλερτ, απαντώ με ευγένεια. Όταν ξεπερνούν, όμως, τα όρια της ευγένειας, τότε πατάω block. Το ίδιο, όμως, μπορεί να συμβεί και με μια γυναίκα, για να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν είναι ρατσιστικό. Είναι θέμα ευγένειας.

«Το ψάρι μπορεί να ψηθεί κι από τις δύο πλευρές» ή δεν πιστεύεις στη θεωρία του Γκλέτσου;

Αν και δεν είμαι fan του Γκλέτσου, μπορεί να ψηθεί κι απ’ τις δύο πλευρές, φυσικά. Ειδικά, η τσιπούρα… Κοίτα, επειδή μιλάμε για mind games, εξαρτάται αν συμβαδίζει το επίπεδο αντίληψης των δύο κι αν έχουν τις ίδιες αντοχές.

Επαγγελματικά, τι κάνεις αυτή την περίοδο;

Εδώ και ενάμιση χρόνο δραστηριοποιούμαι με τη δική μου εταιρία ρούχων που διατηρώ σε e-shop [email protected] και δίνω όλη μου την ενέργεια επάνω σ’ αυτό το κομμάτι: από φωτογραφήσεις, παραγωγές, γενικά στο marketing, μέχρι και τις αποστολές των δεμάτων. Μαζί με τη μητέρα μου. Καμιά «ομάδα», καμιά «εταιρία διαχείρισης» δεν υπάρχει πίσω από την ωραία αυτή «βιτρίνα».

ΕΝΘΕΤΑ

«Η κόρη μου θέλω να νιώθει ότι είμαι ο προστάτης της, ο “βασιλιάς” της, όπως με χαρακτηρίζει η ίδια»

«Δεν είναι προτεραιότητά μου ο έρωτας… Δεν έτυχε, δεν έψαξα, δεν ήρθε… Ούτε κρύο ούτε ζέστη, όμως»

«Ερωτεύτηκα πολύ, ναι! Μια και καλή, που λένε. Όχι απλά «πολύ». Μέχρι εκεί που δεν αντέχεται! Το έζησα κι αυτό»

«Αν και δεν είμαι fan του Γκλέτσου, το ψάρι μπορεί να ψηθεί κι απ’ τις δύο πλευρές… Ειδικά, η τσιπούρα…»

ΣΧΕΤΙΚΑ

5 υγιεινές διατροφές που τις υποστηρίζει και η επιστήμη!

Μπορείς να σκεφτείς να τις υιοθετήσεις Όταν πρόκειται για τη σωστή διατροφή, το σημαντικό είναι να βρεις μία που...

Βρήκαμε τις αέρινες φούστες που θα χρειαστείς τον Αύγουστο

Σε στυλ παρεό, σε ίσια γραμμή, σε sexy mini μήκος ή σε σοφιστικέ midi, οι αέρινες καλοκαιρινές φούστες είναι το Α και...

Κάλια Ελευθερίου: Η φωτογραφία με το μπουρνούζι σε μπάνιο ξενοδοχείου

Τις καλοκαιρινές τις διακοπές συνεχίζει η αγαπημένη influencer. Η Κάλια Ελευθερίου συνδυάζει δουλειά μαζί με διακοπές, αφού το Σαββατοκύριακο...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Αυγούστου

Κριός Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εξίσου καλά όσα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες. Ισορροπήστε...

Κυριάκος Πελεκάνος: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του που «έφυγε» από τη ζωή

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Κυριάκος Πελεκάνος ανήρτησε ένα συγκινητικό post, αφιερωμένο στη μητέρα του που «έφυγε» από τη ζωή. Λίγα...

Ο 22χρονος γιος του Arnold Schwarzenegger είναι fit και κούκλος

Ο Joseph Baena τρέλανε τους fans με το video που ανέβασε. Κι όμως, το DNA φαίνεται ότι είναι ισχυρό και ιδίως στην περίπτωση του γιου...

LIKE NEWS

Νάταλι Κάτερ: Το νέο βίντεο στο Instagram με τον Στέφανο Μιχαήλ

Μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής του φαίνεται να διανύει ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο γνωστός ηθοποιός το...

5 υγιεινές διατροφές που τις υποστηρίζει και η επιστήμη!

Μπορείς να σκεφτείς να τις υιοθετήσεις Όταν πρόκειται για τη σωστή διατροφή, το σημαντικό είναι να βρεις μία που...

Βρήκαμε τις αέρινες φούστες που θα χρειαστείς τον Αύγουστο

Σε στυλ παρεό, σε ίσια γραμμή, σε sexy mini μήκος ή σε σοφιστικέ midi, οι αέρινες καλοκαιρινές φούστες είναι το Α και...

Ο «Arturito» από το «La Casa de Papel» κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει ακόμη ένας ηθοποιός της διάσημης σειράς του Netflix “La Casa de Papel”. Ο λόγος για...

Έλενα Χριστοπούλου: Το οργισμένο μήνυμα για όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Χριστοπούλου. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία...

H Μαρία Μολόντικα μας μιλά για τις αγαπημένες της συνήθειες

Η συνιδιοκτήτρια του Well and Earth Concept Store μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της. Από την Νταϊάνα Αζά Σε ποια περιοχή έχεις μεγαλώσει;...

Κάλια Ελευθερίου: Η φωτογραφία με το μπουρνούζι σε μπάνιο ξενοδοχείου

Τις καλοκαιρινές τις διακοπές συνεχίζει η αγαπημένη influencer. Η Κάλια Ελευθερίου συνδυάζει δουλειά μαζί με διακοπές, αφού το Σαββατοκύριακο...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Αυγούστου

Κριός Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εξίσου καλά όσα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες. Ισορροπήστε...

Κυριάκος Πελεκάνος: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του που «έφυγε» από τη ζωή

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Κυριάκος Πελεκάνος ανήρτησε ένα συγκινητικό post, αφιερωμένο στη μητέρα του που «έφυγε» από τη ζωή. Λίγα...

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Ψάλτη μετά τη γέννηση του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Ψάλτη καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μαζί με τον σύντροφό της Αντώνη Κάρδαρη υποδέχτηκαν την Παρασκευή...

H ξανθιά πλέον Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει– «Όταν παρουσίαζα στη Κύπρο το Super Bingo είχε φτάσει 90% θεαματικότητα!» (vid)

Στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» ήταν καλεσμένη η διάσημη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη και η αλλαγή στην εμφάνισή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τους...

Ο 22χρονος γιος του Arnold Schwarzenegger είναι fit και κούκλος

Ο Joseph Baena τρέλανε τους fans με το video που ανέβασε. Κι όμως, το DNA φαίνεται ότι είναι ισχυρό και ιδίως στην περίπτωση του γιου...

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Καυτά» φιλιά στην πισίνα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Χατζίδου στο Instagram. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του σαββατοκύριακου και έκαναν ένα...

Μετά το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» τι έρχεται για την Αντελίνα Βαρθακούρη;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη "πρόωσε" το τηλεοπτικό της μέλλον! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν λίγες ώρες, η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε με τους...

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αγκαλιά με τον σύντροφό της στην πρώτη Insta φωτογραφία

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι τα κορίτσια της εγχώριας showbiz, των οποίων τα νέα...

Simon Cowell: Σοβαρό ατύχημα για τον εμπνευστή του X-Factor. Έσπασε η πλάτη του

Σοβαρό ατύχημα είχε ο Simon Cowell, εμπνευστής του X Factor που γνωρίζει επιτυχία παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας. Ο διάσημος Βρετανός παραγωγός οδηγούσε το...

Το δημόσιο ευχαριστώ της Λένας Ζευγαρά – «Δε με ενδιαφέρει πόσο θα ζήσω αλλά πώς θα ζήσω»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Λένα Ζευγαρά στο Instagram. Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λένα Ζευγάρα ευχαρίστησε όλο...

Έρρικα Πρεζεράκου: Ο ακρωτηριασμός, η μάχη με το χρόνο και η έκκληση για αίμα (vid)

Δείτε όλα όσα είπε η Έρρικα Πρεζεράκου. Ταλαιπωρημένη μετά την πολύωρη εγχείριση αλλά σε καλή ψυχική κατάσταση, η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στο Mega για το...

Paris Jackson: Η κόρη του Michael Jackson χαράζει τον δρόμο της στη μουσική

«Η Paris Jackson είναι περισσότερα από το επώνυμό της και από το ποιος είναι ο πατέρας της». Το δικό της δρόμο προσπαθεί να χαράξει η...

(Β’ Παγκόσμιος) Πόλεμος νεύρων

Με αφορμή το Ghosts of War ανατρέχουμε σε ταινίες που συνδυάζουν τον αληθινό τρόμο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με τον υπερφυσικό. Από τον Μαρίνο Νομικό Ilsa:...