Δούκισσα Νομικού: Έτσι ανακάλυψε πως θα γίνει μανούλα!

Δούκισσα Νομικού: Έτσι ανακάλυψε πως θα γίνει μανούλα!

Δούκισσα Νομικού: Έτσι ανακάλυψε πως θα γίνει μανούλα!

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε σε συνέντευξή της στο People για τη μητρότητα και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως είναι έγκυος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού: «Ναι, έχω πάρει παραπάνω κιλά, ναι, έχω κάνει κυτταρίτιδα, ναι, υπάρχει χαλάρωση»

«Έμεινα έγκυος αμέσως μετά το γάμο. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Η μητρότητα είναι ιερή και φυσικά δεν είναι δεδομένη. Ποτέ δεν τη θεώρησα δεδομένη. Αυτή μάλιστα ήταν πάντα η μεγαλύτερη αγωνία μου. Αν θα μπορέσω να γίνω κι εγώ κάποια στιγμή μανούλα..» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Όταν συνειδητοποίησα πως έχω καθυστέρηση, με προέτρεψαν οι φίλες μου να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το έκανα αλλά βγήκε αρνητικό. Είχα ενθουσιαστεί με την προοπτική. Έτσι, όταν βγήκε αρνητικό, μέσα μου στενοχωρήθηκα. Μετά όμως από τρεις τέσσερις μέρες εξακολουθούσα να νιώθω περίεργα και έκανα και δεύτερο τεστ σίγουρη, όμως, ότι δεν θα είμαι έγκυος. Το βλέπω, λοιπόν, θετικό και γουρλώνω τα μάτια. Μετά πήρα κι άλλο τεστ γιατί ήθελα να βεβαιωθώ. Τελικά βγήκε κι αυτό θετικό. Το έβγαλα φωτογραφία να το έχω! Ήταν μαγική στιγμή, ήταν αυτό το συναίσθημα που αρχίζεις να κλαις από τη χαρά σου και δεν ξέρεις με τι λόγια να το μοιραστείς. Στον Δημήτρη δεν πρόλαβα καν να το πω, γιατί όταν με είδε με κοίταξε στα μάτια, το κατάλαβε αμέσως και κατευθείαν με αγκάλιασε. Ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή για εμάς».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *