Δύο αδέρφια αιματοκύλησαν τις Βρυξέλλες

Δύο αδέρφια αιματοκύλησαν τις Βρυξέλλες

Δύο αδέρφια αιματοκύλησαν τις Βρυξέλλες

Οι βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ήταν οι αδελφοί Χαλίντ και Μπραχίμ Ελ Μπακράουι, γνωστοί στην αστυνομία, μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTBF.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες και κυρίως του τρίτου υπόπτου για το «χτύπημα» στο αεροδρόμιο Ζaventem, έχουν εξαπολύσει οι βελγικές αρχές.

Οι τρεις ύποπτοι για το μακελειό καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου και αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά τον τρίτο, θα διαπιστώσει ομοιότητες με τον Νατζίμ Λααχράουι, ο οποίος ήταν συνεργός του συλληφθέντα Σαλάχ Αμπντεσλάμ και ήταν ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Ο τρίτος άνδρας που διακρίνεται στην φωτογραφία, λοιπόν, για τον οποίο οι βελγικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, είναι πιθανό να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα πίσω από γυαλιά οράσεως και το καπέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας με το καπέλο, φέρεται να εξαφανίστηκε τρέχοντας από το αεροδρόμιο αμέσως μετά την έκρηξη.

Η βελγική αστυνομία στην προσπάθειά της να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για τον άνδρα έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του με την ερώτηση «γνωρίζετε αυτό τον άνδρα;».

Ο Λααχράουι, είναι ένας 24χρονος συριακής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να έφυγε από τη χώρα του τον Φεβρουάριο του 2013 και να ταξίδεψε χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία ως την Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο με τον Αμπνεσλάμ. Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει ότι το DNA του βρέθηκε σε διάφορες ζώνες αυτοκτονίας που χρησιμοποιήθηκαν τον Νοέμβριο. Ένας από τους άλλους υπόπτους είναι ο Μοχάμεντ Αμπρινί, ένας 30χρονος Βέλγος μαροκινής καταγωγής ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε συναντηθεί με τον Αμπντεσλάμ αμέσως πριν τις επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πηγή : protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *