Δύο κυπριακά ζευγάρια μπαίνουν στη «Μουρμούρα» (εικόνες)

Δύο κυπριακά ζευγάρια μπαίνουν στη «Μουρμούρα» (εικόνες)

Δύο κυπριακά ζευγάρια μπαίνουν στη «Μουρμούρα» (εικόνες)

Μία τέτοια μουρμούρα, όχι μόνο τη συνηθίζεις, αλλά τη λατρεύεις κυριολεκτικά. Η επιτυχημένη κωμική σειρά «ΜΗΝ ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ», επιστρέφει ανανεωμένη τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 21.15 και θα μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη την ίδια ώρα από τον ALPHA Κύπρου.

Αν δεν έχεις εμπεδώσει ακόμη τι εστί κυπριακό μουρμουρητό, το αγαπημένο Κυπριακό ζευγάρι Χριστιάνα Αρτεμίου και Μιχάλης Σοφοκλέους, έρχεται να «ανταγωνιστεί» σε τρέλα, άλλο ένα Κυπριακό ζευγάρι που δεν είναι άλλοι από τους: Μαριέλλα Σαββίδου και Αλέξανδρο Παρίσση! Οι δύο νέοι Κύπριοι και νέο-Κύπριοι, εισβάλλουν στην οθόνη αποφασισμένοι να μας «τρελάνουν» με τα καμώματα, τις ιδιοτροπίες και τους αντίθετους χαρακτήρες τους.

Το νέο ζευγάρι Κυπρίων φεύγει άρον-άρον από την Ελλάδα για να μετακομίσει στην Κύπρο… Η Κύπρια Δήμητρα (Μαριέλλα Σαββίδου) αποδέχεται θέση εργασίας στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Κύπρο και έτσι αποφασίζει με «δημοκρατικές» διαδικασίες να μετακομίσει μαζί με τον σύντροφό της, τον Θεσσαλονικιό Γιάννη (Αλέξανδρο Παρίσση), στο πατρικό της σπίτι που -καλώς ή κακώς- δεν βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας… αλλά σ’ ένα χωριουδάκι.

Κι επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ… Το ζευγάρι Κυπρίων που μας κέρδισε από την προηγούμενη σεζόν, η Χριστίνα (Χριστιάνα Αρτεμίου) και ο Φώτης (Μιχάλης Σοφοκλέους), επιστρέφει… με συνωστισμό προσώπων που θα προκαλέσει περισσότερα ευτράπελα γεγονότα. Η Χριστίνα είναι έγκυος και αποφασίζει μαζί με τον σύζυγό της να επιστρέψουν μόνιμα στην Κύπρο, μεταφέροντας τη μουρμούρα τους και στην οικογενειακή επιχείρηση χαλλουμιών, όπου αναγκάζεται να εργαστεί ο Φώτης…

Στα της Ελλάδας, ο αγαπημένος Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) παίρνει προαγωγή και γίνεται Διευθυντής Εφορίας, χωρίς να έχει πλέον στο πλάι του τη σύζυγό του Μαρίνα… Ο νέος κύκλος τον βρίσκει στενοχωρημένο, φρεσκοχωρισμένο και πολιορκημένο από μία νέα γοητευτική παρουσία, την Καίτη (Κλέλια Ρένεση), που θα μπει δυναμικά στη ζωή του για να ταράξει γλυκά την καθημερινότητά του.

Το κυπριακό σενάριο υπογράφουν οι: Χριστιάνα Αρτεμίου και Αντρέας Αριστοτέλους.
Σκηνοθεσία Κυπριακών ζευγαριών: Nαστάζια Χριστοδούλου

«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ»: Πρεμιέρα, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 21.15 και θα μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στον ALPHA Κύπρου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *