Δυο παραλίες της Κύπρου ανήκουν στις καλύτερες του κόσμου (εικόνες)

Δυο παραλίες της Κύπρου ανήκουν στις καλύτερες του κόσμου (εικόνες)

Δυο παραλίες της Κύπρου ανήκουν στις καλύτερες του κόσμου (εικόνες)

Διεθνείς διακρίσεις απέσπασαν δύο από τις παραλίες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου από το μεγαλύτερο τουριστικό ιστότοπο Trip Advisor.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου (ΕΤΑΠ) αναφέρεται ότι «για μια ακόμη χρονιά οι πανέμορφες παραλίες της Επαρχίας Αμμοχώστου έχουν διεθνώς την τιμητική τους αφού κατάτασσονται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης και του κόσμου.

Συγκεκριμένα ο μεγαλύτερος τουριστικός ιστότοπος του κόσμου, το Trip Advisor, κατατάσσει, βάσει των σχολίων των επισκεπτών, δύο από τις παραλίες της Επαρχίας Αμμοχώστου ανάμεσα στις καλύτερες διεθνώς».

Συγκεκριμένα «η παραλία Fig Tree Bay στον Πρωταρά έχει την τιμητική με δύο διακρίσεις. Κατατάσσεται 4η στην Ευρώπη και 19η στον κόσμο. Η παραλία, σε σχόλια και παρατηρήσεις περίπου 3,000 επισκεπτών της διεθνούς αναγνωρισμένης ιστοσελίδας, βαθμολογείται με 4.75 με άριστα το 5, με τους περισσότερους να την χαρακτηρίζουν ως εξαιρετική».

Fig Tree

Τα ίδια κολακευτικά σχόλια, προστίθεται στην ανακοίνωση «εξασφάλισε και η παραλία Konnos στην Αγία Νάπα, η οποία σε 1000 περίπου σχόλια, εξασφάλισε βαθμολογία 4.5 με τους επισκέπτες σε μεγάλο ποσοστό να την χαρακτηρίζουν ως εξαιρετική”.

Η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου «εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την διάκριση των παραλιών της Επαρχίας, που είναι αποτέλεσμα της τεράστιας σημασίας που δίνουν οι Δήμοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας στην διατήρηση των παραλιών μας σε υψηλό επίπεδο καθαριότητας και παροχής υπηρεσιών».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παραλίες της Επαρχίας Αμμοχώστου κατατάσσονται ανάμεσα στις καλύτερες διεθνώς, έχοντας να συναγωνιστούν με παραλίες από όλον τον κόσμο».

Κόννος

 

Πηγή : philenews / ΚΥΠΕ

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *