Ε. Βαλαβάνη: Όποιος θεωρεί ότι πουλάω τη σχέση μου, ας με κάνει unfollow

Ε. Βαλαβάνη: Όποιος θεωρεί ότι πουλάω τη σχέση μου, ας με κάνει unfollow

Ε. Βαλαβάνη: Όποιος θεωρεί ότι πουλάω τη σχέση μου, ας με κάνει unfollow

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά στις επικρίσεις που δέχεται για την υπερπροβολή της σχέσης της και για τον πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε συνέντευξή της στο «Down Town Κύπρου» και στο Νάσο Σιδέρη, η Ευρυδίκη αποκαλύπτει ότι συζεί με τον Κωνσταντίνο, ενώ τονίζει ότι στη ζωή της έχει μάθει να είναι αντράκι.

Σου έχουν χρεώσει πολλές φορές ότι «πουλάς» τη σχέση σου με τον Κωνσταντίνο. Αναρωτήθηκες ποτέ αν έχεις κάνει κάποιο λάθος ή υπερέβαλες με την προβολή κάποια στιγμή;
Θα σου πω, τι γίνεται. Πριν γίνω αναγνωρίσιμη, κυκλοφορούσα με τη σχέση μου άνετα, έβγαζα φωτογραφίες, τις πόσταρα. Πηγαίναμε ταξίδια, βγάζαμε φωτογραφίες και τις αναρτούσα. Δεν κρυβόμουν! Απλά τώρα προστέθηκε η δημοσιότητα σε όλο αυτό, γι’ αυτό δίνεται αυτή η έκταση. Έχω ακούσει, πολλές φορές, ότι «πουλάνε τη σχέση τους», όμως, συμπεριφέρομαι όπως ακριβώς συμπεριφερόμουν πριν γίνω γνωστή στον κόσμο.

Επομένως, η αναγνωρισιμότητα δεν σε άλλαξε καθόλου; Δεν σκέφτηκες να προστατεύσεις ίσως κάποιες πτυχές σου;
Κοίταξε, η ίδια Ευρυδίκη που ήμουν πριν, η ίδια είμαι και σήμερα. Εγώ δεν άλλαξα και δεν έχω σκοπό να αλλάξω για κανέναν. Η δημοσιότητα δεν μου λέει κάτι! Δεν με έφθειρε, δεν με αλλοίωσε. Τους ίδιους φίλους που είχα, έχω και τώρα. Χειρίζομαι φυσιολογικά την προσωπική μου ζωή και, σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί να κάνει ένα unfollow και μία χαρά θα είμαστε όλοι. Εκτίθεμαι, οπότε λογικό είναι να μου κάνουν κριτική. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να κάνω ό,τι έκανα.

Έχει περάσει ένας χρόνος που είστε μαζί με τον Κωνσταντίνο. Έχει ατονίσει η φλόγα και η έξαψη του έρωτα, που είχατε τον πρώτο καιρό, όπως συμβαίνει συνήθως;
Όχι, δεν έχει περάσει ούτε από μένα ούτε από τον Κωνσταντίνο. Κάνουμε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον. Από την πρώτη στιγμή συζήσαμε, είτε στο σπίτι του ενός, είτε στου άλλου. Δεν κοιμόμαστε χώρια. Σίγουρα υπάρχει η συνήθεια, αλλά δεν έχει σβήσει κάτι σε εμάς. Κάθε μέρα είναι και πιο ωραία! Δεν υπάρχουν καβγάδες, αλλά διαφωνίες. Η συμβίωση τα φέρνει αυτά, αλλά τα βρίσκουμε σε όλα.

Ποια είναι η ερώτηση που έχεις βαρεθεί να σου κάνουν;
Συνέχεια μας ρωτούν πότε θα παντρευτούμε και πότε θα κάνω παιδί. Δεν με πιέζει, ίσα-ίσα που έχω πει ότι εγώ θέλω να κάνω οικογένεια. Νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός μου σε αυτή τη ζωή. Θέλω να γίνω μητέρα και να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Είμαι μόλις 31, δεν με πήραν τα χρόνια (γελάμε). Θέλω να γίνω μητέρα, και οι γονείς μου να γίνουν παππούδες. Αλλά δεν πρόκειται να προγραμματίσω κάτι! Θέλουμε να ζήσουμε ως ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο, να χαρούμε τη σχέση μας και ό,τι είναι να γίνει, θα το δείξει το μέλλον.

Είναι αλήθεια, τελικά, πως στη ζωή σου έχεις μάθει να είσαι αντράκι, Ευρυδίκη;
Ναι. Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι αντράκι. Ίσως αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι από μικρή ακολουθούσα πολύ τον πατέρα μου. Από πολύ μικρή πήγαινα στα γήπεδα, στα ράλι – δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που έγινα αθλητικογράφος.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *