ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESTV«Εδώ και 2 μήνες υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»

«Εδώ και 2 μήνες υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα μήνα και τρεις εβδομάδες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στην covid-free Αυστραλία και παραχώρησε 14 sold out συναυλίες σε πολλές πόλεις της μακρινής ηπείρου για τους Έλληνες ομογενείς.

O Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τη Βασιλική Μπασιούρη που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει.

Δεν είπα δύσκολα το “ναι”, γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα, το ξέρετε πολύ καλά. Το σχολίαζα κιόλας. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Δεν έχουμε συζητήσει ποια άλλα άτομα θα με πλαισιώνουν. Όταν έφυγα, συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο και τα όσα δήλωσε για τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος παρουσίαζε πέρσι το γνωστό ριάλιτι: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS