Έφτασε στη Λέσβο η Angelina Jolie για να δει τους πρόσφυγες

Έφτασε στη Λέσβο η Angelina Jolie για να δει τους πρόσφυγες

Έφτασε στη Λέσβο η Angelina Jolie για να δει τους πρόσφυγες

Μετά από δύο αναβολές και αφού επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά και τον καταυλισμό στον Ελαιώνα, αλλά και συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, έφτασε στη Λέσβο η Αντζελίνα Τζολί. Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται να μεταβεί και στην Ειδομένη.

H ηθοποιός, με την ιδιότητα της Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, έφτασε στο νησί του Αιγαίου με λίαρ τζετ, περίπου στις 10:00 της Πέμπτης. Αρχικά, η επίσκεψη επρόκειτο να γίνει την Τρίτη, στη συνέχεια μεταφέρθηκε για την Τετάρτη και τελικά ματαιώθηκε, με την χολιγουντιανή σταρ να προσγειώνεται στην Αθήνα.

Μετά την άφιξή της στο «Οδυσσέας Ελύτης», η Αντζελίνα κατευθύνθηκε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου θα έχει συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τον καταυλισμό που έχει στηθεί στον Καρά Τεπέ, καθώς και το hot spot στη Μόρια, τη στιγμή, μάλιστα, που εκεί είναι σε εξέλιξη καθιστική διαμαρτυρία περίπου 400 μεταναστών, οι οποίοι ζητούν να ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής τους και να σταματήσουν οι απελάσεις προς στην Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Live U» του Star, το αεροδρόμιο της Λέσβου έχει ενημερωθεί πως το λίαρ τζετ θα αναχωρήσει δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα.

Η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ ενδέχεται να μεταβεί και στη Σκάλα Συκαμινιάς, ένα από τα σημεία όπου φτάνουν οι καραβιές των προσφύγων, ενώ έχει ετοιμαστεί δωμάτιο για να καταλύσει, στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και η Σούζαν Σάραντον κατά την επίσκεψή της στη Λέσβο, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Φωτογραφίες από τη χθεσινή της μέρα στην Αθήνα: 

jolie2gre

jolie1gre

joliegre

 

 

Πηγή : star.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *