Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Παπαδόπουλος

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός καθιερώθηκε στο κοινό, ανάμεσα σε άλλα, με την γνωστή ατάκα  «ε… Σολωμό…» από την σειρά του ΡΙΚ «Οικογένεια Σολωμού» που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 1979. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ακόμη τον φωνάζουν με αυτό το όνομα.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος το 2016 είχε δωρίσει στο Δήμο Λεμεσού μετά το θάνατο της αγαπημένης του αδελφής ένα παλιό αρχοντικό στον παραλιακό της Λεμεσού, το οποίο ηταν υπό την ιδιοκτησία τους, αξίας 3,2 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα ο Δήμος Λεμεσού, τον τίμησε κατατάσσοντας τον ανάμεσα στους Μεγάλους Ευεργέτες της πόλης.

Δήμος Λεμεσού: Θλίψη από το θάνατο του ηθοποιού και μέγα δωρητή Χρήστου Παπαδόπουλου 

Την θλίψη τους από το θάνατο του ηθοποιού και μέγα δωρητή του Δήμου Λεμεσού, Χρήστου Παπαδόπουλου, εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Μετά το θάνατο της αδελφής του, ο γνωστός Λεμεσιανός ηθοποιός είχε δωρίσει στο Δήμο, το 2016, το πατρικό τους σπίτι, εκτιμημένης αξίας 3,2 εκατομμυρίων ευρώ και τότε ο Δήμος Λεμεσού ανακήρυξε τον ίδιο και την αδελφή του σε Μεγάλους Ευεργέτες.

Ο Δήμος Λεμεσού με ανακοίνωση του αναφέρει πως θα αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας του Χρήστου Παπαδόπουλου. Η ώρα και μέρα της κηδείας θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον γνωστό σεναριογράφο Δημήτρη Τοκαρή που ανάρτησε το πιο κάτω:

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *