Εγκήματα υψηλής τηλεθέασης

Εγκήματα υψηλής τηλεθέασης

Εγκήματα υψηλής τηλεθέασης

 

sakis x factor

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο Σίγμα λόγω του «X Factor» ή όπως αλλιώς θέλουν να ερμηνεύουν εκεί τη φράση «το φυσάνε και δεν κρυώνει». Βλέπετε, έβαλαν όλα τους τα αβγά στο καλάθι του δημοφιλούς talent show τα οποία εδώ που τα λέμε δεν φτάνουν ούτε για μεσαίου μεγέθους κέικ γεωγραφίας, όμως τι να κάνεις, ο πνιγμένος ως γνωστόν από τον Ρουβά πιάνεται…

 

Κι ενώ τις καθημερινές η ημερήσια τηλεθέαση του Σίγμα έχει πέσει στα μονοψήφια και τα Σαββατοκύριακα το σώζει μετά βίας η trashαδούρα των 80’s, οι ιθύνοντες κόπτονται δεξιά κι αριστερά ότι είναι… συμπαραγωγοί του «X Factor» με τον ΣΚΑΪ, επειδή θα γυρίσουν αυτοί τις κυπριακές οντισιόν. Βέβαια είναι σαν να λες ότι το Μονακό συνέβαλε τα μέγιστα στην πτώση του Τρίτου Ράιχ, όμως ποιος είμαι εγώ να… αφοδεύσω στο πάρτι τους;

 

Οι οποίες κυπριακές οντισιόν δεν θα γίνουν καν στην Κύπρο καθώς ο ΣΚΑΪ εκπέμπει σε HD και το μοναδικό κανάλι στο νησί με τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι το ΡΙΚ που ξύπνησε και ζήτησε τρελό χρήμα για την ενοικίαση. Κι ως γνωστόν στο Σίγμα δεν υπάρχει ούτε σάλιο – χρησιμοποιήθηκε όλο για να φτύνουν τον κόρφο τους, μ’ όλα αυτά που τους συμβαίνουν!

 

Έτσι διάλεξαν καμιά 30αρά νοματαίους με καλή φωνή, θα τους φορτώσουν σε ένα αεροπλάνο (να ’ναι καλά τα barter) και θα τους πάνε Αθήνα για να γυρίσουν εκεί τις κυπριακές οντισιόν με εξοπλισμό του ΣΚΑΪ. Πραγματικά, τέτοιους…. συμπαραγωγούς απορώ πώς δεν τους πήρε ακόμα σούμπιτους ο Simon Cowell στο Λονδίνο να βάλουν ένα χεράκι και στο βρετανικό «X Factor».

 

(Ας κάνει κάποιος κι ένα σποτ με τον Cowell να τηλεφωνεί στον Τσουρούλλη με τηλέφωνο-αντίκα και να του λέει «I want YOU to coproduce British XFactor» κι ο Χρύσανθος να χαμογελά στον καθρέφτη, να σφίγγει το παπιγιόν και να απαντά «fuck off Simon, έχουμε Mr Cyprus 2»)

 

Στα Λατσιά πάντως η ελλαδο-κυπριακή ομάδα δουλεύει υπερωρίες ώστε να βγει ο Alpha Κύπρου στον αέρα στις 4 Απριλίου. Ο Παναγιώτης Δημόπουλος κλείδωσε στην πρωινή ζώνη, ο Κυριάκος Πιερίδης στη μεσημβρινή ενημερωτική, ενώ αναζητείται λύση για την απογευματινή. Εκεί θέλουν διακαώς τη δοκιμασμένη συνταγή που φέρει το ονοματεπώνυμο Χριστιάνα Αριστοτέλους, όμως δύσκολα η Πιτσίλα κουνιέται από τον Σιδερένιο Θρόνο του Mega. Βέβαια, τόσο ρευστά που είναι τα τηλεοπτικά μας πράγματα, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ για οτιδήποτε…

 

(Για ένα μόνο μπορείς: Η «ψιλή» που ακούστηκε τελευταία ότι το Σίγμα θα πάρει τη Χριστιάνα. Πιο πιθανό η Χριστιάνα να πάρει το Σίγμα και θα της περισσέψουν κιόλας!)
Κι επειδή ο Alpha δεν είναι από τα κανάλια που πειραματίζονται άσκοπα (αυτό είναι… άλλο γράμμα της αλφαβήτου), εκτός από τη Χριστιάνα, έβαλε στο μάτι ακόμα δύο σιγουράκια: Τον Λώρη Λοϊζίδη (που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την «Πρώτη Σταγόνα») και τη συγγραφική ομάδα του «Show & Αβλαβές» με ή χωρίς τον Λούη Πατσαλίδη.

 

Πηγή : Tv Mania 1165

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *