Είναι επίσημο! Ένα βήμα πριν τον χωρισμό ο Bradley Cooper με την Irina Shayk

Είναι επίσημο! Ένα βήμα πριν τον χωρισμό ο Bradley Cooper με την Irina Shayk

Είναι επίσημο! Ένα βήμα πριν τον χωρισμό ο Bradley Cooper με την Irina Shayk

Λίγο μετά τα Oscars 2019, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είχαν έρθει στο επίκεντρο των tabloids εξαιτίας του υποτιθέμενου ερωτικού τριγώνου με την Lady Gaga.

Αυτή τη στιγμή κι ενώ όλος ο θόρυβος με το «A Star is Born» έχει πια καταλαγιάσει, η εφημερίδα New York Post έρχεται με μεγάλο ρεπορτάζ να υποστηρίξει πως ο Cooper και η Irina είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Όπως αναφέρει η Page Six της εφημερίδας, ο 44χρονος και η 33χρονη που έγιναν ζευγάρι το 2015, βιώνουν μια βαθιά και αξεπέραστη κρίση στο δεσμό τους.

Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του Lea De Seine το 2017 και να σου πούμε πως ο διάσημος σταρ δεν έχει ακόμα χωρίσει ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

 

Το δημοσίευμα της Post αναφέρει πως το μόνο που κρατάει ενωμένο το ζευγάρι είναι η κόρη που έχουν: «Ο Bradley παλεύει να σώσει τη σχέση τους για την κόρη τους. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Κανείς από τους δύο δεν είναι χαρούμενος. Η σχέση τους πια κρέμεται σε μια κλωστή».

Η ίδια εφημερίδα πάντως, επέμενε και τον περασμένο Οκτώβριο, ξανά με αποκλειστικό ρεπορτάζ, πως οι τσακωμοί ανάμεσα στον Cooper Και την Irina ήταν πολλοί και επικοί.

«Είναι χάλια μαζί, έτσι είναι μήνες τώρα, εκείνος έχει κόψει το αλκοόλ μεν αλλά εκείνη θέλει να φύγει». Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν έχουν διαψεύσει ακόμα το δημοσίευμα, ούτε έχουν απαντήσει σε αυτό.

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *