Είναι οριστικό: Ποιους Κύπριους ηθοποιούς θα δούμε στη «Μουρμούρα»;

Είναι οριστικό: Ποιους Κύπριους ηθοποιούς θα δούμε στη «Μουρμούρα»;

Είναι οριστικό: Ποιους Κύπριους ηθοποιούς θα δούμε στη «Μουρμούρα»;

Τέλος από τη Μουρμούρα τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια. Τι αλλαγές προωθούνται και ποιες οι σκέψεις για το ζευγάρι Κυπρίων;

Βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα για τέταρτη σεζόν καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά τον σκληρό ανταγωνισμό. Βέβαια,τις δύο τελευταίες από αυτές, η σειρά, «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», μετά την αποχώρηση του ενός ζευγαριού έχει κάνει αλλαγές, οι οποίες όπως φαίνεται δενκέρδισαν τους τηλεθεατές. Κι όπως τελικά αποφάσισαν στο κανάλι της Κάντζας θα γίνουν πάλι αλλαγές!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του tv-24 είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν η σειρά θα συνεχιστεί αλλά χωρίς τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια. Τέλος στη «Μουρμούρα» θα πουν οι Σίμος και Λένα, που ενσαρκώνουν οι Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Φωτεινή Αθερίδου και ο Διονύσης με τη Νικολέτα που υποδύονται ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Αν και ήταν κοινό μυστικό, πλέον και επίσημο αφού στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς πως οι ήρωες θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στη σειρά με το τέλος της φετινής σεζόν. Και βέβαια η απόφαση αυτή είναι δικαιολογημένη, καθώς οι ήρωες των δύο αυτών ζευγαριών δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές, όπως ο Μηνάς με τη Βούλα (Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου) και ο Ηλίας με τη Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη) που παραμένουν… σταθερές αξίες της σειράς από την πρώτη σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αν και για τα δύο ζευγάρια είναι οριστικό το τέλος για «Μουρμούρα» τα στελέχη του ALPHA αναζητούν δύο καινούρια και όχι ένα, όπως ήταν στους τρεις πρώτους κύκλους, ώστε και την επόμενη σεζόν να μουρμουράνε και πάλι τέσσερα ζευγάρια. Βέβαια ό,τι αλλαγές αποφασίσουν να κάνουν στο κανάλι της Κάντζας πρέπει να τις λάβουν σοβαρά υπόψη τους για να μην τριτώσει το κακό, τουτέστιν να μην «κάψουν» άλλα δύο καινούρια ζευγάρια, αλλά να «χτίσουν» κάποια με έξυπνα σενάρια και ενδιαφέροντες χαρακτήρες!

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Έξυπνη και ενδιαφέρουσα βρήκε ο Alpha Ελλάδος την πρόταση του Alpha Κύπρου να εντάξουν στη σειρά κι ένα ζευγάρι κυπρίων. Μετά από συνάντηση που είχαν οι υπεύθυνοι των δύο καναλιών συμφώνησαν όλες τις λεπτομέρειες για το νέο ζευγάρι που την καθημερινότητά του όμως θα παρακολουθούμε στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, πέραν από τα δύο επεισόδια την εβδομάδα που θα παρακολουθούμε από τη νέα σεζόν, στην Κύπρο, θα προβάλλεται κι ένα τρίτο στο οποίο θα είναι ενσωματωμένο και το κυπριακό ζευγάρι. Για τους ρόλους αυτούς έδωσαν τα χέρια ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Χριστιάνα Αρτεμίου η οποία θα γράφει και τους διαλόγους. Εάν το πείραμα πετύχει, τότε θα συζητηθεί το ενδεχόμενο το καινούριο ζευγάρι να «μετακομίσει» και στην Ελλάδα.

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία, τεύχος 1231

Related posts

2 Comments

  1. Kiki Kefala

    ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΉΣΩ ΚΆΘΕΤΑ !!! ΧΡΥΣΟΣΤΌΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΊ !!! ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ !!! ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΑΙΔΙΆ ΝΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΛΊΓΟ ΒΑΡΕΤΟΊ ? ΑΛΛΆ ΔΙΟΝΎΣΗΣ ΝΙΚΟΛΈΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΊ ΚΑΙ ΣΕ ΚΆΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΆΣ ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *