ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΕιρήνη Καραγιώργη - Χρίστος Κυπρής: «Ο γάμος είναι κάτι που θέλουμε και...

Ειρήνη Καραγιώργη – Χρίστος Κυπρής: «Ο γάμος είναι κάτι που θέλουμε και οι δυο μας»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησαν ο Χρίστος Κυπρής και η Ειρήνη Καραγιώργη, οι οποίοι μίλησαν μεταξύ άλλων για τη σχέση τους και το πώς προέκυψε αυτός ο έρωτας, ποιά είναι τα σχέδια τους για το μέλλον, αλλά και για έναν ενδεχόμενο γάμο.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ένας γάμος είναι στα σχέδιά σας;

Ειρήνη: Ναι, είναι κάτι που το θέλουμε και οι δυο μας, αν και σίγουρα θα θέλαμε να περάσει ένα διάστημα μέχρι να αρχίσουμε να το προγραμματίζουμε. 

Χρίστος: Θέλουμε να είμαστε και οι δυο μας βέβαιοι ο ένας για τον άλλο, πριν κάνουμε αυτό το βήμα. Είναι και για τους δυο μας σημαντικός ο γάμος, αλλά πιο σημαντικό είναι το να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχει. Όμως, σίγουρα θα ήθελα να δω την Ειρήνη ντυμένη στα άσπρα.

Διαβάστε επίσης: Χρίστος Κυπρής – Ειρήνη Καραγιώργη: Η γνωριμία, ο έρωτας και πώς το είπαν στα παιδιά τους

Πώς φαντάζεστε το μέλλον σας;

Ειρήνη: Με τον Χρίστο βλέπω ένα πολύ όμορφο μέλλον, όλα άσπρα, όλα φωτεινά.

Χρίστος: Το ίδιο και εγώ, διότι η σχέση που έχουμε είναι με τέτοιο τρόπο χτισμένη, που είμαστε και οι δυο ο εαυτός μας. Δεν έχουμε καθόλου συμβιβασμούς μεταξύ μας, είμαστε και οι δύο μας άνετοι, χωρίς να σκεφτόμαστε το πώς θα εκλάβει ο άλλος κάτι που λέμε. Έχουμε άπειρες συζητήσεις για διάφορα θέματα κοινά, έχουμε κοινές σκέψεις και γενικά πιστεύω και εγώ ότι με την Ειρήνη το μέλλον μας θα είναι όμορφο.

Kiprisirene

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής
Styling: Shona Muir
Make up και μαλλιά: Κατερίνα Στυλιανού (Ilona Make Up Academy by Inglot)
 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Fried Rice