Εκστρατεία αγάπης από τον Λούη Πατσαλίδη και την ομάδα του!

Εκστρατεία αγάπης από τον Λούη Πατσαλίδη και την ομάδα του!

Εκστρατεία αγάπης από τον Λούη Πατσαλίδη και την ομάδα του!

H ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής Λούης Night Show του ALPHA Κύπρου, πραγματοποιεί τη δική της εκστρατεία αγάπης, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας που δυστυχώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για κάποια είδη που ενδεχομένως οι περισσότεροι από εμάς να θεωρούμε δεδομένα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αληθινής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό την στήριξη του φιλανθρωπικού έργου των εκκλησιών Αποστόλου Μάρκου (Ενορία Αρχαγγέλου) και Αγίου Νικολάου (Ενορία Έγκωμης).

Στο πλαίσιο ενεργειών έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς, ο Λούης Πατσαλίδης μαζί με την ομάδα της εκπομπής «Λούης Night Show», την περασμένη Τρίτη προσέφεραν αθλητικά είδη (παπούτσια, ρούχα κτλ) από τα καταστήματα Adidas Ευαγόρου και Icon Street Wear (Μακαρίου), αξίας 10 χιλιάδων ευρώ καθώς και μεγάλη ποσότητα τροφίμων από την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗΣ (ζυμαρικά, αλεύρι κτλ.) Την προσπάθεια αυτή ενίσχυσε το κοινό 400 πλέον θεατών, οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια προσφέροντας είδη ανάγκης σε αυτή την προσπάθεια.

Αναφερόμενος σε αυτή την πρωτοβουλία, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Λούης Night Show», Λούης Πατσαλίδης είπε: «Οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς, μας οδηγούν στο να γίνουμε καλύτεροι σαν άνθρωποι, μπορεί σε ένα γενικό πλαίσιο να πιστεύουμε ότι έχουμε ξεπεράσει την οικονομική κρίση, δυστυχώς όμως κάποιοι συνάνθρωποι μας ακόμη βιώνουν δύσκολες συνθήκες… Η κοινωνική προσφορά και η στήριξη είναι οι βάσεις για να γίνουμε όλοι καλύτεροι, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας».

Η εκπομπή στην οποία έγινε η φιλανθρωπική αυτή ενέργεια θα μεταδοθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 21.15 στον ALPHA Κύπρου. Καλεσμένος στην εκπομπή είναι ο κορυφαίος Λάκης Παπαδόπουλος.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *