Έκθεση Φωτογραφίας από τη Mαριάννα Κωνσταντά

Έκθεση Φωτογραφίας από τη Mαριάννα Κωνσταντά

Έκθεση Φωτογραφίας από τη Mαριάννα Κωνσταντά

Με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία, αλλά συνάμα και την ενίσχυση των καλλιτεχνικών δρώμενων, διοργανώνεται η πρώτη προσωπική έκθεση φωτογραφίας της Μαριάννας Κωνσταντά, με τίτλο «Unravel Nepal».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Ιουνίου 2018, στο Παλιό Ξυδάδικο στην περιοχή του Κάστρου στην Λεμεσό και αφορά την οπτική εξιστόρηση του εθελοντικού ταξιδιού της στο Νεπάλ. Tα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού στις 22 Ιουνίου η ώρα 19:00 και η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.

Το ταξίδι διεκπεραιώθηκε τον Μάρτιο, μαζί με άλλους 26 νέους, μέσω της οργάνωσης Wheeling2help, η οποία ιδρύθηκε με σκοπό να εμπνέει και να μυεί τους νέους στον εθελοντισμό, μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σκοπός αυτού του ταξιδιού ήταν η οικονομική στήριξη αλλά κυρίως η προσωπική συνεισφορά μέσω της ανοικοδόμησης σπιτιών στο σεισμόπληκτο χωριό Τακούρε, όπου εδρεύει η οργάνωση Conscious Impact, από το 2015 μέχρι σήμερα.

Ο κύριος στόχος της διοργάνωσης αυτής της έκθεσης, είναι μέσω της πώλησης των φωτογραφιών που απαθανάτιση η Μαριάννα Κωνσταντά στο Νεπάλ, να σταλούν όλα τα καθαρά έσοδα στην Conscious Impact, για την ενίσχυση της εκστρατείας τους «Bricks for Nepal». Επιπλέον και εξίσου σημαντικός στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά τον εθελοντισμό αλλά και η ενημέρωση του κοινού για τις αντίξοες συνθήκες που κάποιοι συνάνθρωποι μας βιώνουν.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *