ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESMUSICΕκτός Eurovision η Καλομοίρα - Ο λόγος που μετάνιωσε

Εκτός Eurovision η Καλομοίρα – Ο λόγος που μετάνιωσε

Οι συζητήσεις για την Eurovision 2022 έχουν ήδη ξεκινήσει παρά το ότι ακόμη είμαστε στον μήνα Οκτώβρη ενώ δημοσιεύθηκαν και τα 6 ονόματα που θα είναι υποψήφιοι για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό, ώστε να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών, είδαμε και το όνομα της Καλομοίρας η οποία ωστόσο έκανε την ανατροπή και θα μείνει εκτός διαγωνισμού, έπειτα από δική της απόφαση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιός είναι πρωινιάτικα;” παρά το ότι η τραγουδίστρια  δούλευε πυρετωδώς, τελικά μετάνιωσε και πολλοί αναρωτιούνται γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι 6 υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Μάλιστα είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα τέσσερις φορές για να μπει στο στούντιο ηχογράφησης και να κάνει συναντήσεις με συνεργάτες αλλά και με την ΕΡΤ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε πάρα πολλά λεφτά όπως και προσωπικό χρόνο για την όλη διαδικασία.

Ωστόσο το πρωί της Κυριακής αποφάσισε να μην καταθέσει την αίτηση για τον διαγωνισμό και ο λόγος είναι ότι θεωρεί ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι μέσα από τον κρατικό φορέα δεν την στήριξαν τόσο πολύ αφού προφανώς ήθελαν ένα πιο νέο πρόσωπο να προβληθεί και να πάρει αυτή την ευκαιρία.

Έτσι για συναισθηματικούς λόγους και παρά τον κόπο και τον χρόνο που έδωσε για την προετοιμασία αυτή, έκανε πίσω. Βέβαια, όσον αφορά τα δύο υπέροχα τραγούδια που ήδη έχει ετοιμάσει, αυτά θα τα κυκλοφορήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS