Έλα να πάμε σε ένα μέρος..!

Έλα να πάμε σε ένα μέρος..!

Έλα να πάμε σε ένα μέρος..!

Η Θεατρική Ομάδα ΠΑΡΩΔΙΑ μας προσκαλεί να πάμε σε ένα μέρος αλλά όχι οποιοδήποτε μέρος αλλά«#Sto_Meros», τη νέα σατιρική κωμική της παράσταση που κάνει πρεμιέρα τη Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στις 8.30.μ.μ στο Θέατρο Σκάλα στη Λάρνακα.

Μια παράσταση με ισχυρές ενέσεις γέλιου, καυστικό -στα όρια του προκλητικού-χιούμορ, καθώς και εμπνευσμένη από τα κυπριακά δεδομένα σάτιρα. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας μας καλούν να διασκεδάσουμε μαζί τους τόσο, όσο το διασκέδασαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αυτής της ιδιόμορφης παράστασης.

Το έργο μάς μεταφέρει στην Κύπρο του χθες, αλλά και του σήμερα, παντρεύοντας με έξυπνο χιούμορ τις δύο αυτές διαφορετικές εποχές. Στο χωριό του Κούνουπου (!) κάπου στο ’50 γίνονται τα εγκαίνια ενός μεγάλου έργου που αναστατώνει τους χωριανούς, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδέονται «πονηρά» μεταξύ τους. Ευτράπελες καταστάσεις με άφθονο γέλιο θα εξελιχθούν στη σκηνή όπου μπορείτε να δείτε τη συνέχεια αυτής της ευφάνταστης ιστορίας που καυστηριάζει τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Το σενάριο, καθώς και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Δωρόθεο Δωροθέου, ενώ η μουσική επιμέλεια στον Ανδρέα Λιασή.

Τιμή εισόδου €5

Εισιτήρια προπωλούνται: στο καφεστιατόριο «Γλυκολέμονο» στη Λάρνακα, στο περίπτερο Κκονέ (Αραδίππου), CUP Snack Bar (Αραδίππου) ενώ μπορείτε επίσης να αποταθείτε και στα τηλέφωνα 99813804 και 99499413.

Facebook: Θεατρική Ομάδα Παρωδία

Instagram: parodia_theatriki_omada_
Video trailer της παράστασης:

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *