CELEBRITIES SHOWBIZ Έλενα Χριστοπούλου «Είμαι βαθιά συναισθηματική και δεν μπορώ όταν δένομαι»

Έλενα Χριστοπούλου «Είμαι βαθιά συναισθηματική και δεν μπορώ όταν δένομαι»

Η Έλενα είναι κοφτή, κάθετη και «σκληρή», όπως λέει. Ευαίσθητη, ωστόσο, και μία γυναίκα απολύτως συνειδητοποιημένη, που δεν διαπραγματεύεται τις αξίες και τα πιστεύω της, θα προσθέταμε όσοι τη γνωρίζουμε καλά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΡΙΦΤΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-STYLING: ΠΩΛΙΝΑ ΛΑΜΠΟΓΛΟΥ
MAKE UP: ΕΛΣΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
ΜΑΛΛΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

*Η φωτογράφηση έγινε στο ξενοδοχείο Noma (Αθηναΐδος 11, Αθήνα τηλ: +302103239899, www.nomahotel.gr).

Εύκολα γίνεται συμπαθής, αλλά και αντιπαθής. Ό,τι κι αν είναι για τον καθένα, είναι στο «πολύ» του. Αυτό προκαλεί. Το έντονο. Είναι κι εκείνη, άλλωστε, έντονη. Χείμαρρος. Στη συνέντευξή μας, που έγινε λίγο μετά τη φωτογράφησή της στο «κόσμημα» του κέντρου της Αθήνας, το «Noma Hotel», που χρονολογείται από το 1843 και ήταν ένα από τα πρώτα κτίρια του νέου ελληνικού κράτους, δεν αναλωθήκαμε σε φιλοφρονήσεις – ήμουν σίγουρος πως θα τα θεωρούσε «δήθεν». Κι ίσως γι’ αυτό απάντησε, ακόμη και σε δύσκολες ερωτήσεις, άμεσα, με ειλικρίνεια.

Όταν σε βλέπει κάποιος, είτε από κοντά, είτε μέσω της τηλεόρασης, ακόμα και από τις φωτογραφίες σου, εύκολα διαπιστώνει ότι αποπνέεις έναν αέρα αστικής καταγωγής. Αυτό «κουβαλάς»;
Όχι, καμία σχέση. Καμία όμως! Έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια που, ναι μεν δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα, αλλά είχαμε οικονομικές δυσκολίες. Δεν τα βγάζαμε πάντα εύκολα εις πέρας. Στη δική μου οικογένεια εργαζόταν μόνο ο μπαμπάς μου, γιατί η μητέρα μου έμενε στο σπίτι για να μεγαλώσει εμάς, μέχρι να ενηλικιωθούμε. Οπότε, δεν υπήρχε οικονομική ευμάρεια στο σπίτι. Υπήρχε μέτρο. Δεν ήμασταν από τα παιδιά που πήγαμε φροντιστήριο, μας διάβαζε η μαμά μου. Δεν είχαμε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες, δεν υπήρχε η δυνατότητα αυτή. Από την άλλη, όμως, ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά. Αστικός, όμως, είναι ο εγκέφαλός μου και ο τρόπος που σκέφτομαι και δρω.

Από μικρό κοριτσάκι ασχολιόσουν με τη μόδα; Διάβαζες γυναικεία περιοδικά, για παράδειγμα;
Όχι, όχι, καθόλου. Το «μικρή» είναι σχετικό, άσε που πια έχω μεγαλώσει! Και μικρή που ήμουν, πάντως, δεν με θυμάμαι να ασχολούμαι συχνά ή να έχω πάθος για τη μόδα. Μου αρέσει, όμως, να γνωρίζω και να μη μένω εκτός από τα πράγματα. Θαυμάζω το ιδιαίτερο στιλ του καθενός.

Το δικό σου προσωπικό στιλ, αυτό που έχεις σήμερα, πώς το κατέκτησες;
Δεν είναι θέμα «κατάκτησης». Το στιλ σού βγαίνει αβίαστα όταν δεν μιμείσαι κι όταν έχεις έμπνευση. Για μένα, το στιλ δεν χρειάζεται γλώσσα, μιλάει από μόνο του. Το σημαντικό είναι να νιώθω καλά με αυτά που φοράω.

Δεν υπάρχουν κανόνες στο στιλ;
Ναι, βέβαια υπάρχουν. Όμως οι κανόνες, πάνω απ’ όλα, είναι προσωπικοί. Αν ξέρεις τον σωματότυπό σου, τα κιλά σου, τις αδυναμίες σου και έχεις επίγνωση, τότε το διαχειρίζεσαι καλύτερα και το βγάζεις με όμορφο τρόπο προς τα έξω. Κυρίως, στον προσωπικό σου καθρέφτη. Ποτέ δεν ντυνόμουν για τους άλλους, ντυνόμουν και εξακολουθώ να ντύνομαι για εμένα.

Γενικά, στη ζωή σου πώς αντιδράς; Είσαι τόσο «σκληρή» και «αυστηρή» όσο σε βλέπουμε στην τηλεόραση;
Ναι, είμαι σκληρή. Και το καταλαβαίνω ορισμένες φορές που με βλέπω στην εκπομπή. Υπάρχουν στιγμές που λέω «αυτό θα μπορούσα να το είχα πει με μεγαλύτερη ένταση!», για να το καταλάβει η τάδε κοπέλα. Είμαι σκληρή, γιατί είμαι αληθινή. Αν λες την αλήθεια δεν είσαι αρεστός. Τουλάχιστον, όχι σε όλους. Κι από την άλλη, ας παραδεχτούμε, ότι δεν γίνεται να «λειαίνεις» την αλήθεια. Σίγουρα δεν γίνομαι ποτέ αγενής, αλλά την αλήθεια μου πάντα θα την πω. Πάντα θα λέω την αλήθεια! Κι εμείς πια σήμερα, έχουμε μάθει να μην ακούμε και να μη λέμε την αλήθεια.

Για ποιο λόγο πιστεύεις;
Διότι έχουμε βολευτεί με το ψέμα. Έχουμε επαναπαυτεί κάπου. Η αλήθεια μάς ξεβολεύει, μας ταρακουνάει. Ό,τι βλέπουμε είναι εικόνα και τίποτε άλλο: εικονικές σχέσεις, εικονικές δουλειές, εικονικές φιλίες. Όταν τα περισσότερα γίνονται για τα social, πώς αλλιώς να χαρακτηρίζονται;

Μα, εκεί δεν στηρίζεται η showbiz; Έτσι δεν είναι όλο αυτό το «παιχνίδι»;
Ναι, έτσι είναι αυτό το παιχνίδι, αλλά εγώ δεν μιλώ μόνο για τη showbiz – αναφέρομαι στην κοινωνία μας γενικότερα. Κάνω μία δουλειά και έτυχε -διότι ήταν τυχαίο- να με δουν οι περισσότεροι σε ένα επιτυχημένο project, επί δύο χρόνια.

Η τηλεόραση, γενικότερα, σε ενδιαφέρει;
Με ενδιαφέρει, όσο την ενδιαφέρω κι εγώ. Είναι μία αμφίδρομη σχέση! Όταν θα πάψω να την ενδιαφέρω, τότε θα πάψει κι εμένα να με αφορά. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που συμβαίνει, αυτή τη στιγμή, μέσα από την τηλεόραση το αγαπώ πολύ!

Γιατί έφυγες από το «GNTM» και πήγες στο «My Style Rocks»;
Διότι, θεωρώ ότι τα πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται. Γιατί να μένω στάσιμη; Άσε που, εγώ είμαι Σκορπιός, κι ακούω πάντα το ένστικτό μου. Έχω καταλήξει, όσο μεγαλώνω, ότι το ένστικτό μου δεν με πρόδωσε ποτέ. Και το ακολουθώ πάντα. Δεν προβλέπω, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω από τους άλλους, αλλά εμπιστεύομαι αυτό που αισθάνομαι. Όταν κάθεσαι κάπου πολύ, τότε βαλτώνεις. Κι αυτό δεν το λέω για το «GNTM», το λέω γενικά. Μου αρέσει να αλλάζω και να μετράω τις δυνάμεις μου. Δεν είμαι 20 χρόνων πια, είμαι 44! Μεγαλώνω. Η ζωή μού χαμογέλασε, τηλεοπτικά, μετά τα 40, για αυτό ίσως προχωράω πιο γρήγορα. Με τίμησε η πρόταση, τα σκέφτηκα όλα και το τόλμησα.

Είσαι πολύ απενοχοποιημένη πάντως. Βλέπω, λες δημόσια την ηλικία σου…
Μα, γιατί να μην την πω; Τι να φοβηθώ; Θα σε κάλυπτα αν σου έλεγα ότι είμαι 35 ετών και πως έχω καλό DNA; Που μπορεί και να έχω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι 44 πια. Παίρνω μηνύματα από γυναίκες 40, 45, 50 ετών, που μου μου γράφουν ότι αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους και την ηλικία τους. Είναι πολύ ωραίο να ξέρουμε ποιες είμαστε και που πάμε, χωρίς να κρυβόμαστε. Θα με έβλεπες διαφορετικά αν σου έλεγα ότι είμαι 40;

Ενοχλήθηκες όταν μπήκε μπροστά ο αριθμός «4»; Όταν έγινες 40;
Όχι, καθόλου. Δεν έπαθα κρίση ηλικίας. Το «4» ήρθε με πολύ ωραίες αλλαγές στη ζωή μου και τα τίμησα τα 40, όπως με τίμησαν και αυτά. Ξεκίνησε πολύ όμορφα αυτή η δεκαετία της ζωής μου.

Με τον Λάκη Γαβαλά και τον Στέλιο Κουδουνάρη, έχετε μεγάλη χημεία τηλεοπτικά. Είστε και φίλοι;
Όχι. Η λέξη «φίλοι» είναι πολύ ιερή κι εγώ δεν τη χρησιμοποιώ έτσι απλά. Είμαστε πολλές ώρες σε ένα στούντιο, δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις μεταξύ μας και κολλάμε. Περνάμε σούπερ, πώς να στο πω. Γελάμε, κλαίμε από τα γέλια, κι έρχονται τα κορίτσια και μας ξαναβάφουν. Αυτό συμβαίνει και δεν βλέπετε ούτε τα μισά από αυτά, γιατί ο Λάκης λέει πολλά σόκιν αστεία που δεν παίζουν στην τηλεόραση. Είμαστε πολύ καλοί συνεργάτες, όχι φίλοι – ίσως στο μέλλον να γίνουμε.

Φίλους από τον χώρο έχεις όμως;
Φίλες μου είναι η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου – που είναι και κουμπάρα μου.

Έχεις κάποια αγαπημένη παίκτρια μέσα στο «My Style Rocks»;
Όχι. Ούτε έχω αγαπημένη παίκτρια, ούτε θέλω να δεθώ με κάποια. Σε ένα gala έβαλα τα κλάματα κάποια στιγμή, διότι είμαι βαθιά συναισθηματική και δεν μπορώ όταν δένομαι. Μετά είπα «Παναγία μου, είναι δυνατόν να μου συμβαίνει εμένα αυτό; Να πρέπει εγώ να διώξω κάποια;». Οπότε, όχι, το αποφεύγω συνειδητά.

Ήμουν σίγουρος, πάντως, ότι πίσω από την εικόνα της σιδηράς κυρίας, κρύβεται ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Ίσως και εύθραυστος. Από άμυνα βγάζεις, λοιπόν, την εικόνα που βλέπουμε;
Όχι, καμία άμυνα. Γιατί να εξωτερικεύσω την πιο συναισθηματική μου πλευρά;

Δεν έχεις σκεφτεί ότι έτσι μπορεί να γίνεις πιο συμπαθής στον κόσμο;
Μα, δεν με ενδιαφέρει να γίνω πιο συμπαθής. Το συναίσθημά μου είναι δικό μου, για να το ζω με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει και με έχουν επιλέξει και για να μένει μέσα στο σπίτι μου. Όχι για να το βλέπει όλος ο κόσμος! Το ξέρεις ότι δεν έχω κάνει ποτέ «κλικ» στο Internet για δω το στιγμιότυπο που κλαίω, γιατί ντρέπομαι;

Μα, δεν βλέπεις, δεν διαβάζεις όσα γράφονται για σένα;
Καλέ, σιγά μην τα διαβάσω! Να κάτσω να δω τι είπε ο καθένας για μένα; Αν είναι ποτέ δυνατόν! Όχι, δεν θέλω να το κάνω αυτό. Και να τα διαβάσω, τι θα αλλάξει; Μόνο η ψυχολογία μου, η οποία θα επηρεαστεί.

Πώς αντιδράς απέναντι στους haters σου, οι οποίοι μπορεί να σε χαρακτηρίσουν ακόμη και «σνομπ»;
Καλά τώρα, το «σνομπ» δεν είναι χαρακτηρισμός των haters, είναι κατάσταση. Κι εγώ είμαι σνομπ, να ξέρεις! Δεν είναι βρισιά για μένα αυτό, είναι θέση και άποψη. Ο σνομπισμός είναι πολύ υγιής όταν προέρχεται από υγιή παρονομαστή. Εγώ, Αλέξανδρε, είμαι σνομπ με πάρα πολλά πράγματα κι οφείλω να είμαι σνομπ με αυτά που δεν συμφωνώ.

Ποιος είναι αυτός ο παρονομαστής;
Η άποψή μου και η οπτική μου απέναντι στη ζωή, τις αξίες και τα πράγματα. Δεν μπορώ το ψέμα, το δήθεν, την αδικία και την αγένεια. Τα πολλά-πολλά δεν τα μπορώ.

Του χρόνου θα είσαι στο «GNTM»;
Αυτή τη στιγμή συμμετέχω στο «My Style Rocks» και μέχρι εκεί μπορώ να σου πω.

Η δήλωση της Βίκυς Καγιά ότι στη νέα σεζόν του παιχνιδιού δεν θα είσαι επειδή «όλοι όσοι φεύγουν από το Star δεν επιστρέφουν ποτέ πίσω», σε ενόχλησε;
Όχι, δεν με ενόχλησε. Για να το είπε η Βίκυ, που είναι στο κανάλι τόσα πολλά χρόνια, κάνει επιτυχία και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ίσως με κάποιον από τους υπεύθυνους έχει μιλήσει, άρα ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν έχω ιδέα από όλα αυτά δεν είναι και η δουλειά μου να ασχολούμαι κιόλας. Και δεν υπεκφεύγω να σου απαντήσω, το εννοώ ειλικρινά.

Αναρωτιέμαι: θα μπορούσες, και με αυτό που βγάζεις ως προσωπικότητα -ακόμα και σ’ αυτή τη συνέντευξη, όση ώρα μιλάμε- να είσαι δίπλα σε έναν σύντροφο, ο οποίος δεν έχει καθόλου στιλ και γούστο;
Δεν θα μπορούσα πια -γιατί το «πια» είναι πολύ σημαντική λέξη- να είμαι δίπλα σε έναν σύντροφο που δεν έχει μυαλό. Το στιλ φτιάχνεται, το μυαλό όμως δεν το βρίσκεις εύκολα.

Και με το συναίσθημα τι γίνεται; Δεν σε καλύπτει ένας σύντροφος που θα σου δίνει όλη του την αγάπη, όλα όσα αισθάνεται, ακόμα κι αν υστερεί στο κομμάτι που ανέφερες;
Όχι, εγώ τα θέλω μαζί όλα αυτά. Και μυαλό και συναίσθημα. Άσε που τα έχω βρει τώρα πια, οπότε δεν έχω λόγο να ψάχνομαι για κάτι άλλο.

Θεωρείς ότι αυτό που ζεις σήμερα στα προσωπικά σου -η σχέση σου- στο χρωστούσε με κάποιο τρόπο η ζωή;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Η ζωή δεν χρωστάει ποτέ και τίποτα σε κανέναν. Αυτό το λάθος κάνουμε οι άνθρωποι: θεωρούμε ότι μας χρωστάει η ζωή. Πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας που ζούμε και αναπνέουμε. Ό,τι ζούμε κι ό,τι έχουμε το χρωστάμε στον εαυτό μας και μόνο. Μου χρωστούσα, λοιπόν, μία σωστή επιλογή, έναν άνθρωπο που με κάνει ευτυχισμένη. Τέλος.

Η συνέντευξη και η φωτογράφηση της κ. Χριστοπούλου έγιναν πριν από τη λήψη μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Χατζίδου – Παύλου: Συγκλονίζει η περιγραφή για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έζησαν στιγμές αγωνίες με την κορούλα τους τις προηγούμενες μέρες όταν ψηνόταν στον πυρετό. Το ζευγάρι βρέθηκε στο...

Η σκληρή απάντηση του Γρηγόρη στον Κανάκη: «Δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο» (vid)

Εκνευρισμένος και αποφασισμένος να δώσει τη δική του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του Βινύλιου θέλησε να δώσει στη χθεσινοβραδινή του εκπομπή...

Η Τζένη Μπότση «ρίχνει» το Instagram όταν μένει σπίτι με την κορούλα της

" Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας… είναι ευκαιρία" Στις νέες συνθήκες που φέρει ο κορονοϊός στη χώρα μας κινείται, καθώς φαίνεται, η Τζένη Μπότση....

Κύπριες influencers μας δείχνουν τον πιο εύκολο τρόπο για να είσαι chic μέσα στο σπίτι

Eάν προσπαθούσαμε να συγκεντρώσουμε όλους τους λόγους για τους οποίους λατρεύουμε τον κόσμο της μόδας είναι σίγουρο πως η λίστα θα ήταν...

5 Λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν θα σας πάρει τηλέφωνο

Σας αρέσει ένας άντρας και έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα και περιμένεις πως και πως για να σε καλέσει ; Ή...

Δωρεάν νυφικά προσφέρει γνωστός οίκος μόδας σε νύφες που έχουν ανάγκη λόγω της κρίσης

Ο γνωστός και αγαπημένος σχεδιαστής Brandon Maxwell αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πολύ όμορφη κίνηση ανακοινώνοντας πως θα κάνει δώρο τρία νυφικά σε τρεις...

LIKE NEWS

Ελένη Μενεγάκη«Σίγουρα δεν είμαι ηλικιωμένη, αλλά ούτε και μπέμπα» (vid)

Τις αλλαγές στην καθημερινότητά της που έχει φέρει ο κορονοϊός μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της η Ελένη Μενεγάκη. Αφορμή στάθηκαν οι εικόνες...

Χατζίδου – Παύλου: Συγκλονίζει η περιγραφή για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έζησαν στιγμές αγωνίες με την κορούλα τους τις προηγούμενες μέρες όταν ψηνόταν στον πυρετό. Το ζευγάρι βρέθηκε στο...

Έλλη Κοκκίνου: «Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση» (vid)

H Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό με αφορμή το νέο της βίντεο κλιπ και φυσικά η συνέντευξη είναι πριν εξαπλωθεί...

Η σκληρή απάντηση του Γρηγόρη στον Κανάκη: «Δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο» (vid)

Εκνευρισμένος και αποφασισμένος να δώσει τη δική του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του Βινύλιου θέλησε να δώσει στη χθεσινοβραδινή του εκπομπή...

Η Τζένη Μπότση «ρίχνει» το Instagram όταν μένει σπίτι με την κορούλα της

" Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας… είναι ευκαιρία" Στις νέες συνθήκες που φέρει ο κορονοϊός στη χώρα μας κινείται, καθώς φαίνεται, η Τζένη Μπότση....

Ο The Weeknd προσθέτει τρία ολοκαίνουργια τραγούδια στο «After Hours»

Με τρία bonus τραγούδια γιορτάζει ο The Weeknd το θριαμβευτικό ντεμπούτο του «After Hours» στην κορυφή των charts. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν από τον The...

Πότε επιστρέφουν Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Μαρία Ιωάννου;

Απομακρυσμένο φαίνεται να μοιάζει το ενδεχόμενο επιστροφής των απογευματινών εκπομπών του Σίγμα και του Omega, «Όλα Καλά» και «Έλα να Δεις». Οι εξελίξεις των...

Αρχίζει ο σχεδιασμός για το «GNTM 3»

Η ομάδα του ριάλιτι μόδας συνεχίζει να εργάζεται κανονικά για τη δημιουργία του τρίτου κύκλου, με το ενδεχόμενο συμμετοχής και αντρών να τίθεται ως...

Θέκλα Πετρίδου «Νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου ακόμη και άβαφη και αχτένιστη»

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη. «Η ρίζα των μαλλιών μου θα επικρατήσει και το μανικιούρ μου θα ξεφτίσει», λέει η γνωστή ψυχολόγος και vlogger, έχοντας μπει...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Απριλίου

Κριός Σήμερα θες να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη σημερινή ημέρα για να περάσεις όμορφα χωρίς να κάνεις κάτι κουραστικό αυτή η περίοδος όμως έχει ένα...

Light: Το νέο του hit single μόλις κυκλοφόρησε και είναι «Magic»!

Ο Light, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής rap και trap σκηνής, συνεχίζει ακάθεκτος τη σαρωτική πορεία του και κυκλοφορεί το νέο...

Η Ιταλία αποχαιρετά τον shoe designer, Sergio Rossi

Η Ιταλία θρηνεί τον θάνατο του θρύλου της ιταλικής μόδας, Sergio Rossi. Ο Ιταλός σχεδιαστής παπουτσιών, πέθανε την Τρίτη 2 Απριλίου σε ηλικία 85...

Έφυγε από τη ζωή το 20χρονο μοντέλο Τζίνα Βογιατζή

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το 20χρονο μοντέλο, Τζίνα Βογιατζή, από τη Θεσσαλονίκη, σκορπώντας θλίψη στους αγαπημένους της, αλλά και στο χώρο το μόντελινγκ.  Η...

5 Λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν θα σας πάρει τηλέφωνο

Σας αρέσει ένας άντρας και έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα και περιμένεις πως και πως για να σε καλέσει ; Ή...

Κύπριες influencers μας δείχνουν τον πιο εύκολο τρόπο για να είσαι chic μέσα στο σπίτι

Eάν προσπαθούσαμε να συγκεντρώσουμε όλους τους λόγους για τους οποίους λατρεύουμε τον κόσμο της μόδας είναι σίγουρο πως η λίστα θα ήταν...

Κορωνοϊός: Προκαλεί σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο, σε μικρό ποσοστό ασθενών

Επιστήμονας με μάσκα και γάντια παρατηρεί το ολόγραμμα ενός εγκεφάλου.  Για τις παρενέργειες του κορωνοϊού στον εγκέφαλο μικρού ποσοστού ασθενών μίλησε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ο...