ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Δρ Καρατζιάς: Οι νέες επαναστατικές μέθοδοι Vaser 3D Lipo και Renuvion!

Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης, μας αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από την πολυσυζητημένη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 3D Lipo η οποία...

Δρ Καρατζιάς: Οι νέες επαναστατικές μέθοδοι Vaser 3D Lipo και Renuvion!

Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης, μας αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από την πολυσυζητημένη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 3D Lipo η οποία...
CELEBRITIES ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Έλενα Χριστοπούλου: The Iron Lady

Έλενα Χριστοπούλου: The Iron Lady

Γνωστή και αναγνωρισμένη booker μοντέλων και manager επωνύμων προσώπων, coach του «Greece’s Next Top Model», εμπνεύστρια και δημιουργός της συλλογής ρούχων «Eclectic Soiree». Αεικίνητη και γοητευτική. Η Έλενα Χριστοπούλου λέει πως μεγάλωσε «νορμάλ» – και αυτό βγαίνει στις συνεντεύξεις της.

Από τον Κώστα Μπουρούση

Χειραφετημένη και δυναμική. Κάποιες φορές, σχεδόν απροσπέλαστη. Η στιβαρή εικόνα της Έλενας Χριστοπούλου, όπως τουλάχιστον αποτυπώνεται στο συλλογικό τηλεοπτικό ασυνείδητο μέσα από το «Greece’s Next Top Model», πιθανότατα απέχει παρασάγκας από την αληθινή. Όχι ότι η τηλεοπτική coach μοντέλων πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τουναντίον. Απλώς, αν κανείς κοιτάξει λίγο πιο προσεκτικά κάτω από την επιτυχημένη επαγγελματία, τη δραστήρια γυναίκα και την ακούσια πρωταγωνίστρια σε διαμάχες που απολαμβάνουν δάφνες εφήμερου viral θέματος στον Τύπο, κάτω από την «Έλενα» θα βρει τη «Λένα», όπως τη φώναζε μικρή κι εξακολουθεί να την προσφωνεί, μέχρι σήμερα, η μητέρα της.

Δηλαδή, ένα κορίτσι που παρότι έμαθε πια ότι ο κόσμος δεν σφύζει από καλοσύνη, προσπαθεί, όποτε τη βρίσκει, να την κρατά στη ζωή της και να νιώθει ευγνώμων γι’ αυτό, που θαυμάζει σπάνιες αρετές, όπως την ακεραιότητα, και που επιμένει να τολμά να εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Προφανώς επειδή ποτέ δεν πρόδωσε τον εαυτό της. Αλλά, για να φτάσουμε στη «Λένα» ξεκινάμε τη συζήτησή μας από την «Έλενα».

Για να ασχολείστε για δεύτερη χρονιά με το «Greece’s Next Top Model» πάει να πει ότι μάλλον κάτι σας αρέσει. Έτσι δεν είναι;
Είναι επέκταση της δουλειάς μου αυτό το project. Τα τελευταία είκοσι χρόνια είμαι booker και coach μοντέλων. Αυτό ξέρω να κάνω. Οπότε, κάνω απλώς τη δουλειά μου. Ότι έχω μια αμηχανία μπροστά στις κάμερες, συμβαίνει. Όμως, μου αρέσει και το απολαμβάνω. Και μαθαίνω πολλά από τους γύρω μου.

Με την αναγνωρισιμότητα πώς τα πάτε;
Η τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα είναι περίεργη. Είναι κάτι το οποίο στην αρχή μού φάνηκε «περίεργο». Όχι γιατί δεν το περίμενα. Γιατί, ήταν αναμενόμενη για μένα η επιτυχία του project. Αλλά, δεν περίμενα ότι ένας τηλεοπτικός «ρόλος» -και μάλιστα πολύ πιο μικρός από τους υπόλοιπους- θα κάνει τέτοια αίσθηση. Και, μέχρι και σήμερα, μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Συμβαίνει να με χαιρετάνε άνθρωποι που δεν γνωρίζω στον δρόμο. Και χαμογελάω. Το απολαμβάνω. Είναι πολύ χαριτωμένο. Δεν έχει αρνητική πλευρά αυτό. Αλλιώς, δεν μπλέκεις με κάτι που λέγεται τηλεόραση, η οποία το πρώτο πράγμα που θα σου δώσει είναι αυτού του είδους την εκτεταμένη αναγνωρισιμότητα. Θα ήμουν χαζή το να σκεφτόμουν το αντίθετο.

Είναι κι ένας καλός τρόπος βιοπορισμού η τηλεόραση;
Στις εποχές που ζούμε, δεν θα το έλεγα. Για μένα, εξάλλου, δρα συμπληρωματικά. Δεν παίρνω τα χρήματα που μπορεί να πάρει μια κεντρική παρουσιάστρια, γενικώς. Οπότε, είναι αναμενόμενο να δρα συμπληρωματικά. Αλλά, κάνει καλό σε άλλα πράγματα. Λόγου χάρη, στην ευρύτερη προώθηση της συλλογής των ρούχων «Eclectic Soiree» τα οποία δημιουργώ. Η εκπομπή έχει βοηθήσει στο να ξέρει ο κόσμος τι ακριβώς μπορεί να βρει στον χώρο μου.

Η κριτική που δέχτηκε η εκπομπή σάς προβλημάτισε;
Δεν με προβλημάτισε καθόλου, γιατί είναι μια μικρή κοινωνία κι αυτή η εκπομπή. Μεταξύ γυναικών μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός και ζήλια, απλώς αυτά μπορεί να φανούν σε υπερθετικό βαθμό εφόσον όλα τα κορίτσια συγκατοικούν σε ένα σπίτι. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται εξ᾽ορισμού για ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Μία κοπέλα θα πάρει την πρωτιά. Είναι αγώνας ταχύτητας. Και σε έναν αγώνα ταχύτητας έχουμε διάφορα πέρα δώθε. Οι γυναίκες ειδικά.

Τα τελευταία χρόνια έχει ζεσταθεί ξανά η συζήτηση γύρω από το κατά πόσο το γυναικείο σώμα είναι εμπορεύσιμο προϊόν. Στις Η.Π.Α., λόγου χάρη, σκέφτονται να απαγορεύσουν τις εμφανίσεις με μαγιό στους διαγωνισμούς ομορφιάς. Πώς το ακούτε;
Ένα μοντέλο πώς είναι δυνατόν να μην κάνει εμφάνιση με μαγιό ή με εσώρουχο, όταν το 50% της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας είναι μαγιό και εσώρουχα; Καταλαβαίνω την υπερβολή του. Προσωπικά, δεν είμαι υπέρ του γυμνού, αλλά πώς ένας πελάτης που έχει μια βιομηχανία με εσώρουχα ή μαγιό θα τη διαφημίσει; Πάνω σε κούκλες; Δεν γίνεται. Εγώ δεν πιστεύω σε όλο αυτό το πράγμα. Ένα μοντέλο πρέπει να είναι μοντέλο εφ’ όλης της ύλης. Να είναι catwalk κορίτσι, να είναι κορίτσι για διαφήμιση, κορίτσι για καμπάνια ρούχων, κορίτσι για καμπάνια μαγιό, να είναι πια και social media queen γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Άρα; Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, τον σέβεσαι και ως μοντέλο. Όλες οι γυναίκες δεν φοράνε μαγιό στην παραλία; Απλά, είναι κάποιες που μπορούν φωτογραφηθούν μ’ αυτό και να το αναδείξουν γιατί αυτό είναι το επάγγελμά τους. Αυτή είναι η διαφορά.

Μια και μιλήσατε για τα κοινωνικά δίκτυα, πώς βλέπετε την εμμονή να είμαστε όλοι τέλειοι, αψεγάδιαστοι, αλαβάστρινοι στα social media;
Είναι η μεγαλύτερη πλάνη της εποχής μας. Για όλους μας! Γιατί, καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι επηρεαζόμαστε από αυτό το φαινόμενο. Εύχομαι, κάποια στιγμή, να ξεφουσκώσει, χωρίς να αφήσει κατάλοιπα στους ανθρώπους. Δεν γίνεται να αλλάζεις τον εαυτό σου για να σε δεις εσύ και άλλοι δέκα, ενώ η πραγματικότητα είναι αλλιώς! Είμαστε στο 2019, μεγαλώνουμε ωραία, οπότε δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό με τα φίλτρα και τις αλλαγμένες κολώνες από πίσω τους. Το επιθυμητό είναι να τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου, διαφορετικά δεν θα τα πηγαίνεις καλά πουθενά.

Μολονότι είστε γυναίκα -και μάλιστα σε μια χώρα με έντονο σεξισμό ακόμα και σήμερα- τα καταφέρατε εξαίσια στη δουλειά σας. Πώς το πετύχατε;
Με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά. Δεν αντιμετώπισα, πάντως, ποτέ προβλήματα με άνδρες. Δεν έχω να πω ούτε μια μικρή περίεργη ιστορία επ’ αυτού. Χειρίστηκα τα πράγματα στη ζωή μου, όπως έπρεπε. Με ήθος και αξιοπρέπεια. Έτσι νομίζω ότι πας μπροστά.

Δηλαδή, δεν νιώσατε ποτέ να σας υποτιμούν;
Αυτό συμβαίνει. Αλλά, όχι μόνο στις γυναίκες. Όταν μου συνέβη, εγώ δεν του έδωσα σημασία. Επειδή η ζωή είναι πραγματικά μικρή -αλλά είναι υπέροχη!- όταν δίνεις σημασία στο μαύρο, μαύρο θα σου έρθει πίσω. Αν ασπρίσεις το μαύρο σου, μετά πας παρακάτω. Αν κολλάμε στο τι μας είπε κάποιος ή στο τι μας έκανε κάποιος άλλος, τότε εγκλωβιζόμαστε. Όμως η ζωή δεν είναι έτσι, δεν πρέπει να είναι έτσι! Η ζωή είναι εδώ και πρέπει να την ξεζουμίσεις, γιατί φεύγει, περνούν οι στιγμές της.

Η ηλικία είναι ένας παράγοντας άγχους; Θέλετε να προλάβετε να κάνετε περισσότερα;
Από τα 17 μου χρόνια, ήθελα να κάνω περισσότερα. Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να εφησυχάζει. Συνέχεια θέλω να κάνω πράγματα. Και σήμερα, που μιλάμε, από τις 7.30 το πρωί σκέφτομαι ποια θα είναι η σημερινή μέρα, τι θα κάνω αύριο, τι θα κάνω τον επόμενο μήνα, τι θα κάνω αφού τελειώσει το «Greece’s Next Top Model».

Μικρή πώς φανταζόσασταν τον εαυτό σας;
Μικρή και τριανταφυλλένια. Έχω περάσει πολλές διακυμάνσεις. Απλά, θυμάμαι ότι ήθελα να κάνω τα πάντα. Ό,τι υπήρχε, ό,τι με γοήτευε και ό,τι ερωτευόμουν. Και, ως ένα σημείο, το έχω καταφέρει. Με εύκολες και δύσκολες στιγμές, όμορφες και στενάχωρες, κυρίως όμως με επιμονή και υπομονη. Θα πω, λοιπόν, ότι τα κατάφερα.

Πώς ανακαλείτε τα παιδικά σας χρόνια;
Ήμουν ένα πολύ ήρεμο κορίτσι. Η μητέρα μου δεν με επέπληξε ποτέ. Ήμουν «στρατιωτάκι». Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα. Ούτε γκρίνιαζα, ούτε τίποτα. Απλά, με ενδιέφερε να κάνω αθλητισμό, να τρώω καλά και να κοιμάμαι νωρίς. Δεν ήμουν σπασικλάκι, αλλά ένα παιδί που δεν είχε καταπιεστικούς γονείς. Οπότε, μεγάλωσα νορμάλ. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο μπαμπάς μου, γιατί η μαμά μου μας μεγάλωνε. Η μητέρα μου πήγε για δουλειά μόνο όταν έγινα 18 χρονών, γιατί δεν ήθελε ο πατέρας μου να μεγαλώνουμε μόνοι μας, μολονότι δεν είχαμε οικονομική ευχέρεια. Ήμασταν τσίμα τσίμα, χωρίς να μας λείπει τίποτα.

Ποιος είναι ο καθοριστικός άνθρωπος στη ζωή σας;
Πολλοί άνθρωποι έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει οι γονείς μου. Γιατί είναι δύο άνθρωποι που με έχουν μεγαλώσει όμορφα και πάντα με αντιμετώπιζαν και σαν φίλη τους – δεν ήταν ποτέ κτητικοί και χειριστικοί. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό μου μάθημα. Άργησα να το καταλάβω, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Σύμφωνα με το κοινωνικό στερεότυπο που λέει πως, μια γυναίκα στην ηλικία σας, πρέπει να έχει παντρευτεί, να έχει τεκνοποιήσει, να είναι «σεταρισμένη»;
Μόλις άκουσα μια λέξη που σιχαίνομαι. Το «σεταρισμένο», για μένα, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και πάρα πολύ υποτιμητικό για έναν άνθρωπο.

Για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς.
Ήθελα να ρωτήσω αν μετά από μια μακροχρόνια σχέση κι ένα διαζύγιο είναι εύκολο να εμπιστευτεί κανείς ξανά έναν άνθρωπο…
Αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, φυσικά και είναι. Αν είσαι ασφαλής μέσα σου, φυσικά εμπιστεύεσαι. Οι ανασφαλείς δεν εμπιστεύονται. Είναι εύκολο και να προχωρήσεις και να ερωτευτείς και να εμπιστευτείς, εφόσον το θέλεις.

Έχουμε για σας την εικόνα της χειραφετημένης και δυναμικής γυναίκας. Έχετε τρωτά σημεία;
Πάρα πολλά! Αν περάσουν μια-δυο μέρες και οι φίλοι μου ή οι φίλες μου δεν μου στείλουν ένα μήνυμα ή δεν μου δείξουν λίγο αγάπη, τρελαίνομαι. Η κινητήριος δύναμή μου είναι να μου λένε ότι με αγαπάνε ή να μου το δείχνουν ή να μου κάνουν ένα reminder αγάπης. Δεν μπορώ χωρίς αυτό! Τρελαίνομαι.

Φροντίζετε τον εαυτό σας;
Με φροντίζω αρκετά. Όχι όσο θα ήθελα. Ελπίζω να το κάνω περισσότερο. Όταν είναι υγιής ο περιβάλλοντας χώρος που ζεις, όταν είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, όταν οι φίλοι σου είναι επιλεγμένοι πια άνθρωποι, που είναι ακέραιοι, ωραίοι, δυνατοί, αληθινοί -για μένα αυτά είναι η ψυχική και συναισθηματική μου «φωλιά»- μετά όλα τα άλλα έχεις χρόνο να τα φτιάξεις.

Τι θαυμάζετε στους ανθρώπους;
Την ευγένεια – και δεν εννοώ το comme il faut. Θαυμάζω την ακεραιότητα. Επειδή μου έχει λείψει στη ζωή μου για κάποια χρόνια σαν στοιχείο από τους γύρω μου, τη βάζω -μαζί με την ευγένεια- στα πρώτα ζητούμενά μου από τους ανθρώπους.

Τι σας θυμώνει;
Το «θέατρο του παραλόγου», το οποίο έχω φάει με το κουτάλι. Για λίγο, τουλάχιστον, με θυμώνει.

Τι ονειρεύεστε για τον εαυτό σας;
Το όνειρό μου, αυτή τη στιγμή, είναι αυτή η πραγματικότητα που έχω επιλέξει και ζω, να κρατήσει για πάντα. Είμαι σε μια φάση που περνάω μια πραγματικότητα πολύ ωραία κι αυτό θα ήθελα να κρατήσει για πάντα. Όσο παιδικό κι αν ακούγεται.

Info: Το «Greece’s Next Top Model» μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 από το Omega.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Mαύροι κύκλοι: Ποια βιταμίνη θα σε βοηθήσει να τους εξαφανίσεις;

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, συχνά προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από αυτούς. Οι αιτίες...

Με αυτό το top θα κάνεις τις πιο sexy και στυλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις!

To top που θα αναβαθμίσει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα καλοκαιρινά looks σου Η θηλυκότητα μιας γυναίκας πρέπει να αναδεικνύεται μέσα από τον τρόπο...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έφτιαξε το πρώτο της παστίτσιο και μας το δείχνει

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μπορεί να μην ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram, ωστόσο όταν ανεβάσει πολλές από τις αναρτήσεις της σχετίζονται με...

H υπερπολυτελής έπαυλη του Νίκου Κοκλώνη, έχει μέχρι και σολάριουμ

Διαμέρισμα - γκαρνταρόμπα, πισίνα, γυμναστήριο μέχρι και σολάριουμ διαθέτει το σπίτι του παρουσιαστή της εκπομπής "J2US".  Ο Νίκος Κοκλώνης μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή βίλα του...

10 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος το καλοκαίρι

Για να χάσεις μερικά κιλά δεν είναι πάντα απαραίτητο να ξεκινήσεις αυστηρή δίαιτα ή εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής. Αρκούν ορισμένες...

7 looks που μπορείς να αντιγράψεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν και η εποχή μας επιτρέπει να κάνουμε πολλές υπερβολές με χρώματα και patterns, ωστόσο πρέπει να είμαστε σίγουρες πως το outfit...

LIKE NEWS

Mαύροι κύκλοι: Ποια βιταμίνη θα σε βοηθήσει να τους εξαφανίσεις;

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, συχνά προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από αυτούς. Οι αιτίες...

Ιωάννα Τούνη: Μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο και ξεσπά σε κλάματα (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη "έσπασε" τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά, μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, μίλησε για το...

Βαρύ πένθος για την Σπυριδούλα: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η πρώην παίκτρια του MasterChef η οποία τον τελευταίο καιρό έμενε στην Κύπρο αφού εργαζόταν σε γνωστό εστιατόριο...

Red lips: Γιατί το διαχρονικό κόκκινο κραγιόν είναι η απόχρωση του καλοκαιριού; (οι επιλογές της αγοράς)

Το φλογερό κόκκινο είναι η πιο απαραίτητη απόχρωση κραγιόν για αυτήν τη σεζόν και πρέπει να την υιοθετήσεις τους επόμενους μήνες, για να αποκτήσεις...

Με αυτό το top θα κάνεις τις πιο sexy και στυλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις!

To top που θα αναβαθμίσει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα καλοκαιρινά looks σου Η θηλυκότητα μιας γυναίκας πρέπει να αναδεικνύεται μέσα από τον τρόπο...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έφτιαξε το πρώτο της παστίτσιο και μας το δείχνει

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μπορεί να μην ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram, ωστόσο όταν ανεβάσει πολλές από τις αναρτήσεις της σχετίζονται με...

H υπερπολυτελής έπαυλη του Νίκου Κοκλώνη, έχει μέχρι και σολάριουμ

Διαμέρισμα - γκαρνταρόμπα, πισίνα, γυμναστήριο μέχρι και σολάριουμ διαθέτει το σπίτι του παρουσιαστή της εκπομπής "J2US".  Ο Νίκος Κοκλώνης μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή βίλα του...

L’Oreal Paris: Μας συστήνει τις τρεις νέες πρέσβειρες ομορφιάς της

Tρεις διαφορετικές γυναίκες, τρεις μοναδικές προσωπικότητες  με εντελώς διαφορετικό background, καταβολές και εμπειρίες. Όλες έχουν  έχουν βιώσει τον ρατσισμό ή την απόρριψη, όλες είναι...

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ LIFE TSAI

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super Herbal...

Charlize Theron: Αυτή είναι η μεγαλύτερη φοβία που κατάφερε να ξεπεράσει μέσα από την νέα της ταινία

Η Charlize Theron μπορεί να είναι όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, δεν παύει ωστόσο να έχει και κάποιες φοβίες. Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε για...

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Είναι εκρηκτική, έχει φωνάρα και μια υπέροχη εμφάνιση. Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε και την Κύπρο μας στην Eurovision και μας έκανε περήφανους...

Αγία Νάπα – Η Καρδιά του Καλοκαιριού!

Η Αγία Νάπα είναι για ακόμα μια χρονιά η καρδιά του καλοκαιριού! Έτοιμη πάντοτε να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στις χρυσαφένιες αμμουδιές...

Λακωνική η Ελεονώρα Μελέτη για το τηλεοπτικό της μέλλον, αποκαλύψεις όμως από την Σταματίνα

Λακωνική ήταν η παρουσιάστρια σε δηλώσεις της που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον. Πάντα βέβαια με ευγένεια και το όμορφό της χαμόγελο, η Ελεονώρα...

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το σοβαρό χειρουργείο που θα υποβληθεί

Τα χαμόγελα αισιοδοξίας επέστρεψαν στο σπιτικό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και η ελπίδα φωλιάζει πάλι στην καρδιά της γυναίκας του, Εβελίνας Βαρσάμη, μαζί...

Το «Πρωινό»: Αποχώρηση- βόμβα από το πάνελ της Φαίης Σκορδά

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να συνεχίσει, από τη νέα χρονιά, να μας καλημερίζει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά η ομάδα...

10 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος το καλοκαίρι

Για να χάσεις μερικά κιλά δεν είναι πάντα απαραίτητο να ξεκινήσεις αυστηρή δίαιτα ή εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής. Αρκούν ορισμένες...

7 looks που μπορείς να αντιγράψεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν και η εποχή μας επιτρέπει να κάνουμε πολλές υπερβολές με χρώματα και patterns, ωστόσο πρέπει να είμαστε σίγουρες πως το outfit...

Χρυσές Συνταγές: Καιρός για barbeque!

Στο νέο τεύχος των Χρυσών Συνταγών που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 11 Ιουλίου, σε εύχρηστο μέγεθος στρώνουμε τραπέζι, ανάβουμε τη ψησταριά και μαγειρεύουμε αποκλειστικά...

Πάνος Ιωαννίδης: «Η τηλεόραση δε με άλλαξε»

Στο DOWN TOWN που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 12 Ιουλίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο σε διπλή πολυσέλιδη έκδοση με το GOING OUT, τον έγκυρο...