Έλενα Ευσταθίου: «Οι θεραπείες που κάνω για τον καρκίνο του μαστού» (vid)

Έλενα Ευσταθίου: «Οι θεραπείες που κάνω για τον καρκίνο του μαστού» (vid)

Έλενα Ευσταθίου: «Οι θεραπείες που κάνω για τον καρκίνο του μαστού» (vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ήταν η γνωστή ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου. Μεταξύ άλλων μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους το νέο της επαγγελματικό βήμα μακριά από την υποκριτική,την εμφάνιση της, την ηλικία της αλλά και αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση.

«Μπαίνω σε ένα καινούργιο κλάδο. Έχω αναλάβει την διεύθυνση και διαχείριση του ζαχαροπλαστείου “La Galerie by Galactica Patisserie”, που θα έρθει τώρα στη Λευκωσία… Αυτό όμως μου δίνει πολύ χαρά. Βρέθηκα σε μια καινούργια οικογένεια, σε ανθρώπους που με αγκάλιασαν όμως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι με αγκάλιασαν. Νιώθω οικεία, είναι ένας χώρος πολύ δημιουργικός.  Μου αρέσει πάρα πολύ, και η επαφή με τον κόσμο.

Ο χώρος μας πια είναι τόσο περιορισμένα τα πράγματα που δεν μπορεί να αποτελέσει βασικό επάγγελμα. Ήμουν έξι μήνες άνεργη. Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν θα πάρω τηλέφωνο και κανέναν, δεν μπορώ να το κάνω. Προβληματίστηκα αρκετά…

Έχω βάλει αρκετό βάρος. Οι θεραπείες που κάνω για τον καρκίνο του μαστού που παρεμπίπτοντος  το πρωί είχα τις εξετάσεις μου στο ογκολογικό και ήταν καθαρές. Δεν είναι κάτι που πρέπει να το φοβόμαστε. Να φοβάσαι αν δεν το ψάχνεις.  Αν εγώ είμαι εδώ και είμαι καλά είναι γιατί τυχαία το βρήκα νωρίς. Όλα καλά!

Θα κάνω κάποια πράγματα αλλά όχι υπερβολές. Δεν έχω κάνει λίφτινγκ, μπότοξ, είναι αυτό που βλέπεται και έχω γίνει αισίως 52 ετών!»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Έλενας Ευσταθίου στην Χριστιάνα Αριστοτέλους:

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *